Seksuele ontwakening

Geplaatst door: uit1982 op 25-06-23

Nog heel even en dan zouden we onze eindexamens doen, voor de tweede keer. Mijn beste vriend Jayden en ik (Jasper). We werden door klasgenoten en leraren regelmatig de twee J's genoemd, omdat we zo onafscheidelijk waren. We hadden de coronajaren achter de rug en waren beide vorig jaar gezakt. Inmiddels waren we de 18 gepasseerd en deden we 6 vwo voor de tweede maal. 


We stonden er goed voor en om te zorgen dat we dit jaar wel ons diploma zouden halen, brachten we veel tijd met elkaar door om te studeren. Zo ook gisteren. Jayden is blijven slapen bij mij op zolder. De zon brandde fel op het schuine dak en de temperatuur was al flink gestegen. Onlangs had ik hem verteld dat ik op jongens val. Hij had z'n schouders erover opgehaald en gezegd dat hij dat allang wist. Hij wist ook dat hij mij geil maakte. 'Ik zie je wel naar me kijken voor het slapen gaan of wanneer we gaan zwemmen of gewoon in de klas.' Was het zo duidelijk? En ik maar denken dat ik het zo goed geheim hield. 'Je moet weten dat ik het niet erg vind. Ik vind het ook wel geinig dat je op me geilt. Maar meer dan kijken wordt het niet, maatje. Kijk en geniet, zoveel je wilt, maar voor meer moet je toch echt een gelijkgestemde vinden.' Daar was geen woord Spaans bij. Ik was ook niet verliefd op hem, gelukkig, maar aantrekkelijk vond ik hem wel. Hij lag op het matras op de grond. Het lag er inmiddels bijna standaard, zoals een soortgelijk matras thuis bij Jayden op z'n kamer lag voor als ik weer eens bleef slapen. Hij lag op z'n rug, laken over z'n onderlijf, zijn strakke buik ontspannen op en neer in het tempo van zijn ademhaling in rust. Wat schaamhaar dat een pad maakte en verdween onder het laken. Ik wist hoe zijn pik eruit zag. Had hem al vaak gezien. Ook stijf. Hij meende wat hij zei. Kijken mocht. We trokken dan ook regelmatig samen af, waarbij hij de hand aan zichzelf sloeg en ik hetzelfde deed. Hij had een mooi dik exemplaar, centimeter of 17 stijf. Ik was een stuk kleiner en dunner met mijn 14 centimeter. Die volle 14 centimeter had een geil tentje opgezet onder mijn laken. Op de top een nat plekje. Ik kreunde, spande mijn billen aan, maakte mijn pik nog stijver en duwde mijn onderlijf even omhoog. Ik kreunde nog eens. Ik draaide op mijn zij en keek naar mijn slapende vriend. Een dunne streep zonlicht langs zijn hoofd, over zijn slanke hals, z'n adamsappel, tussen zijn mooi gevormde borstspieren, over zijn navel en zijn bobbel onder het laken. Hij was in slappe toestand, dat kon ik zien. De contouren van z'n pik tekende zich duidelijk af door het witte laken. Ik bewoog mijn heupen tegen het laken en spande mijn pik af en aan. Ik kreunde nog eens. Jayden zuchtte diep, hoorde duidelijk mijn geilheid. 'Goeiemorgen,' zei hij met krakende stem, 'zit je weer naar me te gluren?' Hij wist dondersgoed dat ik naar hem lag te loeren. En het feit dat ik opgewonden raakte van zijn prachtige jonge mannenlijf liet hem niet onberoerd. Hij kickte erop dat hij mij opwond. Zijn pik zwol duidelijk, de contouren door het laken paste zich aan. 'Laat ‘m zien, alsjeblieft…' smeekte ik hem bijna. Meer aanmoediging had Jayden niet nodig.


'Alleen voor jou, Jasper maatje,' gaf hij als antwoord. En met zijn rechterhand streelde hij zij hals, gleed over z'n borstkas, kneep in z'n linkertepel om daarna verder af te dwalen naar beneden. Ik hield het niet meer en schopte het laken van me af, mijn stijve pikkie onthullend. Ik omklemde m'n pikkie en trok me fel af. Mijn voorvocht vloeide rijkelijk, er vormde zich al soppend wit schuim. Fap-fap-fap. Jayden schoof met zijn hand het laken weg en zijn prachtige lul onthulde zich. Hij was al redelijk gevuld en kwam met schokjes verder overeind. Ik begon nog sneller te soppen met deze heerlijke aanblik. Zijn voorhuid trok zich terug en onthulde zijn prachtige roze eikel, die steeds strakker begon te staan, terwijl zijn pik zich tot volle sterkte vulde. Met lange halen begon hij zich te rukken. Hij spuugde in zijn hand en maakte daarmee zijn eikel en schacht nat. Dit had ik zo graag voor hem gedaan. Het water liep me in de mond, zo graag als ik hem wilde verwennen. Maar goed, het bleef bij kijken. En daar hield ik me aan. Ik voelde mijn ballen kriebelen en draaide terug op mijn rug, terwijl ik mijn hoofd en blik op hem gericht hield. Ik versnelde. Fap-fap-fap. Ik ademde steeds zwaarder en kreunde erop los. Ik liet mijn pik op het hoogtepunt los en mijn kleine stijve kameraadje sproeide als een heerlijk fonteintje mijn geilheid naar buiten. Drie, vier stralen ontsnapten uit mijn pik, die ongecontroleerd heen en weer danste. Op en rond mijn buik landde het witte vocht. 


Jayden had het tempo inmiddels ook opgevoerd en ging met lange halen langs zijn schacht op en neer, vervolgens met vlakke hand cirkelend boven op zijn eikel. Z'n ademhaling nam toe. Hij streelde zijn bovenlijf met links terwijl hij zijn rechterhand inmiddels stil hield, zijn staaf omklemmend en met zijn onderlijf zijn pik op en neer stotend. Zijn eikel toonde zich met elke stoot en verdween weer in de voorhuid bij elke neergaande beweging. O, stootte hij maar op deze manier in mij. Nu omsloot hij met beide handen zijn pik. Hij begon sneller te stoten, duwde dan voor de laatste maal met zijn strakgespannen billen, zijn heupen omhoog en hield stil op het hoogste punt. Zijn ontblote eikel vulde zich nog verder, dieprood en strak gespannen begon zijn eikel het sperma los te laten. Hij spoot in ferme stralen over zijn onderlijf. Klodders in z'n schaamhaar, in zijn navel en op zijn adamsappel. Ik veegde mijn eigen verse zaad van mijn lijf en slurpte het op. Ik stelde me voor dat het zijn zaad was. Toen hij helemaal klaar was, liet hij zich terugvallen op het matras. Vermoeid spreidde hij zijn armen uit boven zijn hoofd, zijn prachtige okselhaar toonde zich, zijn biceps, wat een mooie jongeman. Zijn pik viel zwaar in het vocht op zijn buik en produceerde daarbij een heerlijk geluid. Zijn pik, nog steeds zwaar, inmiddels semi, rolde naar zijn rechterlies, zijn beide ballen in zijn warme zak kon ik goed zien. Ik genoot, terwijl ik mijn laatste vocht tot mij nam. Ik rolde op mijn zij en genoot van mijn mooie voldane naakte maatje. Hij deed echter niks met zijn sperma en ik wilde er alles mee doen, mijn pik bleef kloppend van geilheid omhoog staan, zo goed gevuld dat het pijn deed. 


Tijdens de laatste lessen van dit jaar was er niet veel nodig, toen ik naast Jayden zat. Hij deed z'n ding, zoals altijd. Hij praatte volop en was zeer beweeglijk. Korte broek, strak shirt. Die biceps rolden omhoog en omlaag, ik werd gek. De strakke huid om de duidelijk afgetekende spieren in zijn onderarm en prachtige zichtbare aders. Wanneer hij zijn armen omhoog gooide, kroop zijn shirt omhoog. Aan de achterkant zijn gespannen billen, ik kon dan altijd zijn broek inkijken. Aan de voorkant zijn plagerige schaamhaar. Ik keek naar beneden. Mijn pik stond als een paal boven water. Een klein nat plekje bij mijn eikel. Waarom heb ik witte korte broeken? Vroeg ik me toen af. 


'Jasper, teken jij eens even de gebeurtenissen op chronologische volgorde uit op het whiteboard…' meneer Jakobsen stond naast onze tafeltjes. Hij legde de stift op mijn bureautje en ik werd geacht op te staan. Shit. Ik liep rood aan. Jayden keek naar mij en zag mijn verhitte gezicht. Toen keek hij naar beneden en zag mijn tentje dat mijn verhitte gezicht verklaarde. 'Hier zijn we in onze voorbereidingen nog niet aan toegekomen,' zei Jayden tegen meneer Jakobsen en reikte hem de stift weer aan. 'Dat is spijtig, heren, dat zou nu toch bekende stof moeten zijn. Nog een jaar de twee J's in mijn klas kunnen jullie mij niet aandoen hoor!' Jayden en ik lachten om de grap en daar nam Jakobsen genoegen mee. Hij gaf de stift aan een willekeurige andere klasgenoot en ging zelf half op zijn bureau zitten. Ik had eigenlijk nooit goed naar Jakobsen gekeken. Je hoort op die manier ook niet naar je leraar te kijken. Ik bekeek hem echter nauwkeurig voor het eerst van mijn schoolcarrière van beneden naar boven. Ik zag behaarde, niet overdreven behaarde, benen, onder een korte spijkerbroek. Stevige dijbenen en mijn god, wat een bolling in het kruis. Ik kon geen pik ontwaren in de bolling en vroeg me af of hij groot geschapen was of dat hij vooral een flink gevulde zak moest hebben. Daarboven een nette polo, een subtiel buikje. Wat borsthaar aan de bovenkant. Een mooi lijf voor een veertiger. Mooie lippen, niet te dun en niet te dik. Ik keek vervolgens naar zijn ogen, hij keek ook naar mij. Ik voelde me betrapt. Mijn roodheid die bijna was weggetrokken, kwam plots weer terug. Jakobsen bleef me aankijken en knikte begripvol. Ik sloeg mijn ogen neer. Ik kon wel door de grond zakken. Ik keek nog een keer op en weer gaf Jakobsen non-verbaal aan "niks aan de hand, ventje." Ik was in de war. Keek toen naar Jayden naast me. Hij had het ook meegekregen en kneep me even geruststellend in mijn schouder. Door alle commotie was m’n pikkie weer slap z'n hokkie ingegaan. Bij het verlaten van de les, waren Jayden en ik als laatste. Ik hield halt bij het bureau van Jakobsen, wilde iets zeggen. 'Sorry…euh…ik…,' stamelde ik. 'Nergens voor nodig, jongen. Ik heb zelf ook zo in de klas gezeten ooit. Zet hem op met de laatste loodjes, mannen!' Ik knikte, Jayden ook. Mijn hoofd sloeg op hol. Hoezo had hij ook ooit zó in de klas gezeten. Met een stijve? Maar dat zal hij toch niet gezien kunnen hebben. Of bedoelde hij dat hij ooit ook naar een leraar op die manier had gekeken? Zei hij nou dat hij homo was. Of had ie vroeger naar een vrouwelijke docent gekeken? Ik was compleet van m'n stuk gebracht. 'Bedoelde ie nou…,' begon ik tegen Jayden. 'Ja, Jakobsen is gay,' zei Jayden koeltjes. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was. 'Maat, ik hou van je en je bent m'n beste vriend, maar soms ben je zo fakking naïef, man,' vulde hij aan. Hij had gelijk. Ik moest echt de schellen van m'n ogen halen. 


Weken gingen voorbij. Jayden en ik studeerden er op los. Tussendoor heb ik nog een paar keer mogen genieten van zijn mooie lijf. Zo wist Jayden een mooi plekje in de buurt waar we konden zwemmen, zonder bespied te worden. Er was een klein water bij het bos langs de snelweg en Jayden nam me mee. Hij had niet verteld dat we gingen zwemmen en ik had dus ook geen zwemkleding mee. Hij ook niet trouwens. 'Iedereen moet een keer het genot van naaktzwemmen hebben ervaren in zijn leven,' zei hij joviaal. Hij stapte van zijn fiets af, gooide die in de berm en liep een smal paadje in. Ik volgde zijn voorbeeld. Zijn t-shirt lag op het paadje. Ik trok mijn shirt ook uit. Zijn schoenen, mijn schoenen, sokken, broek en ondergoed. Hij draaide zich naar me om, duwde zijn heupen naar voren en helikopterde met zijn lul. Wat een lul was het ook. Mijn pikkie spring gelijk in het gelid. 'Ha, geile donder,' lachte hij me toe. Hij draaide om en rende het water in en nam een duik. Ik volgde hem en al snel waren we aan het zwemmen. Ik voelde het water langs mijn pik en ballen stromen. Heerlijk dat vrije gevoel. 'Heb je al seks gehad?' vroeg Jayden even subtiel als altijd. 'Behalve mezelf rukken, terwijl ik naar jou kijk? Nee. Helaas niet,' moest ik toegeven. 'Jasper, man, je moet wel even scoren hoor, je bent al achttien.' 'Ja, jij hebt makkelijk praten, dat jij nou zo een meisje kan oppikken tijdens het uitgaan, dat ligt voor mij toch een stukje anders.' Het bleef even stil. Ik werd er eigenlijk een beetje verdrietig van. Ik zag Jayden nadenken. Hij twijfelde. 'Waar denk je aan?' vroeg ik. 'Ben je trouwens nooit bang om betrapt te worden hier?' vroeg ik, terwijl ik om me heen keek of ik iemand zag waar wij vandaan kwamen. 'Hier komt nooit iemand. Het recreatiegebied ligt aan de andere kant van de provinciale weg.


Daar liggen ook alle wandelroutes. Met dit stukje wordt niks gedaan.' Ik knikte enigszins gerustgesteld. 'Er is wel iets dat ik je wil laten zien en het kan wellicht een oplossing zijn voor je probleem. Je moet wel stil zijn, kom…' hij draaide zich om en zwom van me af naar de overkant van het water. Ik volgde hem. 'Zachtjes,’ fluisterde hij, terwijl hij uit het water kroop en gehurkt, nog steeds naakt, tussen de struiken verdween. Ik sloop het water ook uit en hurkte mij een weg achter hem aan. Nog meer struiken. Hij zat stil op z'n knieën en wenkte mij. Een vinger voor z'n mond. Ik ging langzaam naar hem toe en knielde naast hem neer. Het was stil, maar toch hoorde ik wat geluid. Het had nog het meeste weg van licht gegrom. De takjes op de bosgrond prikten in mijn knieën. Jayden gebaarde mij voorzichtig door de struiken heen te kijken. Ik keek met zijn blik mee en toen zag ik waar het zacht grommende geluid vandaan kwam. Een man was een andere man aan het afzuigen op een meter of tien afstand van onze plek. Mijn hartslag schoot omhoog en in mijn hoofd was er paniek. Mijn inmiddels slap geworden pik wist echter wel raad met de situatie en schoot omhoog. Jayden, die dat al had zien aankomen zat vol naar mijn kruis te kijken en gniffelde. Ik keek naar zijn pik. Die hing nog steeds loom naar beneden. Toen ik eenmaal gewend was aan de situatie, zag ik nog meer activiteit. Er liepen meer mannen door dit bos. Het bleek achteraf bij een parkeerplaats van de snelweg te liggen, wist ik veel. Het heette 'cruisen' had Jayden me later uitgelegd.


Er waren volledig geklede mannen in vol pak of juist schaars geklede mannen in een sportbroekje, duidelijk zonder onderbroek. Qua leeftijd liep er ook van alles. De jongste moet begin twintig zijn geweest en de oudste ver na de pensioenleeftijd. Dik, dun, afgetraind of met bierbuik. Voor ieder wat wils. Ik zag mannen met een duidelijke erectie in hun broek rondlopen. Ik zag mannen in drietallen bijeen met allemaal een stijve pik de zwaarden bij elkaar steken en vergelijken. Er werd gevoeld, gestreeld, afgetast. Een enkeling zoende. De man die ik als eerste zag, was nog aan het pijpen. De man die gepijpt werd, wenkte een andere man die verderop alleen stond toe te kijken en zich aan het aftrekken was. Hij ging naar ze toe. De man die gepijpt werd, begon de nieuwkomer af te trekken. De Pijper begon af te wisselen tussen de twee pikken. De man die er als laatst was bijgekomen, leek me begin twintig en behoorlijk zenuwachtig. Toen zijn pik in de gulzige mond verdween begon hij luid te kreunen en voordat de pijper het doorhad, begon de twintiger ongecontroleerd te spuiten. Hij verontschuldigde zich onhandig. Ik moest oppassen niet hardop te lachen. De pijper liet de pik uit zijn mond glijden en de pik kwam zwiepend klaar met heerlijke stralen sperma die op de pijper belandde. Deze aanblik was mij teveel en ik spoot spontaan mijn zak leeg en sloeg een kreetje. Jayden sloeg zijn hand voor mijn mond. De tweede straal spatte tegen mijn kin en de hand van Jayden aan. Hij hield echter nog steeds zijn hand op mijn mond, om mijn ongecontroleerde kreetjes te smoren. Nadat mijn golf van opwinding over het hoogtepunt heen was, haalde Jayden zijn hand weg. Hij keek ernaar. Ik gebaarde sorry. Hij glimlachte. De mannen leken ons niet gehoord te hebben. Ik zag de twintiger, zijn nog steeds harde en natte pik, met moeite weer in zijn broek stoppen. Onhandig bedankte hij de andere mannen en vertrok. Dat was voor ons ook het sein om weer te vertrekken. Eenmaal aan de andere kant van het meertje aangekomen, barstte Jayden in lachen uit. 'Vuile geilneef!' lachtte hij. Ik was opgelucht dat hij niet boos was. Ik wist even helemaal niets meer uit te brengen. Mijn wereld was in korte tijd, zoveel groter geworden. De pik van Jayden was ook niet helemaal slap meer toen we uit het water kwamen. Ik was niet helder genoeg van geest om er iets over te zeggen. 'Jij blijft bij mij slapen vannacht,' zei Jayden resoluut. Ik vond alles best...

2958 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.