De experimenteerfarm deel 3

Geplaatst door: bootwanker op 28-06-23

Ik was al een aantal dagen op de experimenteerfarm geweest (zie deel 1 en 2) en zou naar huis gaan.

Ik liet me die avond echter overhalen door John om de volgende dag nog te blijven voor de enorme pis social. Die zou in de grote schuur gehouden worden en er zouden minstens 100 mannen – zo niet meer – komen. Frank heeft daar niks mee, dus voor mij zou dit een extraatje zijn. Even overlegd met Frank en hij had het druk genoeg op zijn werk. Ik kon nog best een dagje blijven.

Ik was nog niet in de grote schuur geweest en ging die avond nog even kijken. Een enorme hal, waar al van alles werd klaar gezet. Statafels met flessen water. Heel veel water. Er was een bar en diverse seksattributen. Verder zag ik dat de vloer allemaal kleine gleufjes had, een bad, een zwembadje en er een soort van goot in de vloer was. Ik kon het plaatje wel invullen. Een natte bende dus.

De volgende ochtend praatte ik nog even bij het ontbijt met mijn begeleider John. Hij was al weer in smetteloos wit rubber gehuld. Hij ging bij een verlichte zuil zitten en wilde graag dat ik hem af en toe vertelde wat ik had gedaan. Niet waar ik naar gekeken had.

Ik had mijn rubberen shorty en ongevoerde laarzen aangetrokken. Geheel voorbereid op alles. Toen ik de zaal binnenkwam zag ik inderdaad een enorme groep mannen rondlopen. Heel divers. In sporkleding, werkkleding, leer, rubber en ook gewone kleding. Ook een paar stelletjes waarvan de een in het leer was en de ander in het rubber en aan de halsband van de leerman meeliepen. Al die outfits en geile mannen veroorzaakten al snel dat mijn pik een flinke bobbel in mijn shorty lieten zien. Ik liep eerst maar eens rond en bekeek wat er zoal rondliep en wat er allemaal te doen was. Één ding was gemeenschappelijk. Iedereen dronk water of iets anders of zijn leven ervan af hing.

Inmiddels was in de goot een man gaan liggen en stonden er een twee mannen boven die hun blaas op hem leegden. Ze pisten overal over hem heen en ook in zijn mond. Hij kreunde van genot en zat met zijn dikke pik te spelen. Inmiddels moest ik ook wel, maar ik wilde nog even kijken of er iets was dat ik geiler zou vinden. Ineens stond er een man in werkkleding en laarzen naast me en zonder wat te vragen piste hij in mijn laarzen. Heerlijk, geile warme pis liep in mijn ongevoerde laarzen. Daarna ging hij op zijn knieën en likte hetgeen hij aan de buitenkant had gemorst schoon. Mooie natte glimmende laarzen had ik nu.


Ik werd door een man in gele sportkleding meegenomen naar een andere man, die zat vastgebonden op een neukstoel. Zijn kontje stond open doordat er een eendebek in zat. Of ik zijn vriendje even wilde volpissen. Ik moest inmiddels flink nodig en ging achter dat uitnodigende kontje staan. Wat anderen keken toe en moedigden mij aan. Daar wordt het nou niet makkelijker van. Maar de druk was zo hoog dat het lukte. Ik piste net zo lang door tot het weer naar buiten liep. Vol dus. Vriendje haalde de eendebek eruit en ik kon hem nu neuken. Ik gleed natuurlijk zo naar binnen terwijl het pis overal in het rond spetterde. Wat een enorm geil gezicht en gevoel. Er stonden inmiddels heel wat mannen te kijken en aan hun pik te trekken. Ik hield op met neuken, want ik wilde nog niet klaarkomen. Eendebek er weer in en een andere man nam mijn plek in.

Ik ging even naar John om te vertellen wat ik had gedaan terwijl ik op zijn rubberschoot zat. Ik voelde zijn pik onder mij hard worden. “Man, o man, wat een geil verhaal. Mijn dag begint al goed.” zei John. Ik voelde zijn pik onder mij weg glibberen. Ik bleef inmiddels maar doordrinken om mijn pisniveau op peil te houden. Een eindje verderop stond een leerman met zijn rubberslaafje aan de riem. Of hij het pis uit mijn laarzen mocht. Ik steunde op de leerman en tilde langzaam mijn been omhoog vooruit. Het pisslaafje was behendig en ving het meeste op. Daarna de andere voet. Hij moest mij bedanken van zijn leermeester en als dank likte hij nog even aan mijn pispik. Natuurlijk proefde hij dat ik daarmee had gepist en geneukt.

Even verder op stond een jong stel. Helemaal in zwart rubber met gele rubberlaarzen aan. Ik vond ze er geweldig uitzien en ze hadden hun dikke zakken en pikken buiten hun pak hangen. Daar wilde ik wel even mee spelen. Zij blijkbaar ook met mij, want het ene rubbervriendje drukte mijn hoofd naar beneden en zei dat ik zijn vriendje kon pijpen. Het was een enorme dikke pik met een zeiknatte eikel. Al een poosje geil zo te proeven. Terwijl ik zijn vriendje aan het pijpen was voelde ik hete pis in mijn shorty lopen. Een heerlijk geil gevoel was dat. De rollen werden omgedraaid en nu moest ik het andere vriendje pijpen. Ondanks dat hij net had gepist zat er ook nog veel geil aan zijn eikel. Hij drukte zijn pik helemaal naar binnen bij mij tot ik met mijn gezicht tegen zijn rubberpak aanzat. “Toe maar Ed neuk die geile rubber pisslet maar heerlijk diep in zijn bek, dan pis ik hem lekker vol.” Gelukkig liet Ed mij af en toe naar lucht happen terwijl de ander mij helemaal volpiste. Ed zijn dikke, natte pik werd nog natter en dikker en ik voelde en proefde hoe zijn zaad in schokkende stralen mijn mond binnen spoot. “Nu ik, Ed. Nu ik” En Ed zijn pik werd vervangen door die van zijn vriendje. Alsof hij mij bezat schoof hij direct na Ed zijn pik bij mij naar binnen. Er kwam eerst nog een pisgolf mijn mond binnen en daarna neukte hij me als een wild dier in de mond. Ik voelde ondertussen de tong van Ed in mijn nek en over mijn pak likken terwijl hij toekeek hoe zijn vriendje mij te grazen nam. Ik was hier niet op bedacht geweest, maar genoot er met volle teugen van. De volgende lading zaad werd naar binnen gespoten en vulde mijn hele mond. Na een poosje was het vriendje bijgetrokken. Ed bedankte mij en zei dat ze het heerlijk hadden gevonden. En daar gingen ze weer.


Terwijl ik bij John op schoot zat en ik zijn pik onder mij voelde glibberen kwam hij klaar onder het vertellen van mijn belevenis. “Nou, nou, jij scoort hier goed vandaag” Ik grijnsde en ging weer verder. Zo langzamerhand stond mijn blaas weer op knappen. Ik kwam terecht bij zo’n leermeester met zijn rubberslaafje. Deze had een masker op met zo’n pisbakje. Leek me ook wel eens geil. De leermeester zei dat zijn slaafje mij ter beschikking stond. Hij wilde graag dat ik hem eerst volpiste en daarna flink ging neuken tegen het andreaskruis aan. Klonk geil. Terwijl ik mijn pis in scheuten bij het rubberslaafje naar binnen liet lopen stond de leermeester zijn bobbel in de broek te wrijven. Hij vond dat ik het erg goed deed. Toen ik klaar was trok hij het masker van zijn slaafje af. Het was nog best een jonge vent en nog knap ook. Het slaafje moest mijn pik en zak likken en dat deed hij geweldig. Mijn eikel werd vakkundig door zijn tong bewerkt en maakte me enorm geil. Het slaafje hield snel op en begon aan mijn zak. Toen de meester het genoeg vond werd hij aan het andreas kruis vastgebonden. Nu keek ik tegen een prachtig bolle rubberkont aan met een zeer verleidelijke spleet in het midden. “Hij is helemaal van jou. Doe wat je wilt en laat me maar eens zien wat je met hem kunt” Ik betaste die bolle rubberkont en liet een vinger door zijn bilspleet glijden. Heerlijk zacht en glad was die bilspleet. Ik voelde zijn sterretje pulseren en begon die eerst likken en zuigen. Wat een heerlijke kont waas dit. Ik voelde mijn pik druppen en steigeren, maar wilde eerst nog even alle tijd nemen om dit kontje heerlijk te likken. Blijkbaar ging het goed want ik hoorde een hoop gekreun. Ik zag dat de leermeester inmiddels zijn pik uit de broek had gehaald en er geil mee zat te spelen. En eerlijk gezegd was die pik een stuk groter dan de mijne. Uiteindelijk nam mijn pik het over van mijn hersens en ramde ik mijn pik in dat geile joch. Heerlijk strak en warm omsloot zijn kontje mijn pik en door de bewegingen die de geile rubberboy maakte werd mijn pik heerlijk bereden. Ik gaf uiteindelijk nog een paar flinke stoten en spoot met lange stralen af. Ik kwam heel heftig klaar en moest eerst bijtrekken voordat ik hem kon loslaten. Tot mijn verbazing nam de leermeester gelijk mijn plek in. Hij moest zijn pik met tact en beleid naar binnen duwen. Maar doordat het kontje gevuld was met mijn zaad gleed hij uiteindelijk toch goed naar binnen.


Er stond inmiddels een groep mannen om ons heen zich af te trekken. Het slaafje riep: ”Toe meester, niks zo heerlijk als uw pik. Ik ben er nu helemaal klaar voor”. En onder het toeziend oog van de groep neukte de meester zijn slaafje totdat hij handsfree gillend klaarkwam samen met de meester. Naast mij stond een vent die ineens mijn pik schoonlikte en vroeg of ik hem nog kon volpissen. Ik was totaal uitgeblust en schudde van nee.

John was nergens te vinden, dus ik ging me douchen op mijn kamer en op naar huis om Frank mijn avontuur te vertellen.

1480 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.