Chaos

Geplaatst door: snoepjevanweek op 01-07-23

Ik probeer bepaalde sfeer te creeren. Die sfeer lees ik laatste tijd vaak beetje de ondeugend van 80 jaren. Oke toen laatste keer vertrokken waggelde Jos & Jo hun hoog zwangere vrouw in het huisje. Ze had hun geheime rust plek ontdekt was niet in de stemming. Ze kwam de slaapkamer in terwijl Jo dus in Jos zat die flink genoot. Zo te horen zei ze hoe ze er over dacht. Als ze uit geraasd is waggelt ze het huisje uit. En laat haar kerels geschokt achter dus.


De zin in sex is weg alvast voor dat moment. Dus douchen en aankleden deur op slot naar huis. Gelukkig is ze gekalmeerd heeft gedoucht gelukkig. Ze waggelt naar slaapkamer om te gaan slapen. Jos & Jo zijn weer geil dus terug naar het huisje nu wel deur op slot. Broeken zijn zo uit af maken het karwei.

De condoom om glijmiddel op de juiste plekken. Jos geniet als Jo weer in hem glijd. Stoot na stoot woont Jo dus Jos uit beiden genieten. Ja Jos overhemd is nog aan. Jo knoopt open en streelt Jos over de torso. Jos voelt de twee vingers in hem. Normaal vingeren als voorspel niet na de sex. Ze plakken beiden zie het als na spel het vingeren.

Ze hebben geen haast maar is heet in het huisje. Even douchen om af te koelen en fris te voelen wel een na een. Opgefrist gaat het buiten verder nee gaan naakt zonnen. Terwijl ze elkaar in smeren is zij terug. Begrijp goed geen geheime sex wil alles weten. Ze wil niet mee doen maar wel hun bezig zien. Een vrouw die aanmoedigt nieuw en raar. Ze gaan naar binnen wij verder hebben genoeg gezien doei. Ik heb mijn fans belooft vervolg schrijven. Weet de sfeer is 80,s ondeugd maar is oke hoop ik.

1983 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.