Seksuele ontwakening (deel 6)

Geplaatst door: uit1982 op 03-07-23

Het is nog vóór etenstijd en de ouders van Jayden zijn nog niet thuis. We hebben niet veel tijd en we willen toch echt even douchen. Het is niet alleen een kwestie van willen. Wat ik wil is slapen en bijkomen, maar we moeten echt even douchen. We gooien onze shorts in de wasmachine op een kort handwasprogramma. Onze pikken hangen moe maar voldaan en heerlijk zwaar naar beneden. Ze bungelen lekker heen en weer terwijl we door het washok stappen. ‘Hoe weet jij hoe dit moet?’ vraagt Jayden stomverbaasd. Beiden staan we naakt naast elkaar. ‘Hé, ik mag dan wat sloom van begrip zijn, maar ik ben blij dat ik tenminste een ding eerder kan dan jij.’ We lachen. ‘Kom, we moeten opschieten,’ zegt Jayden dan. We spoeden ons naar de badkamer. Jayden zet de douche snel aan en we springen er meteen onder. Alsof we al jaren met elkaar douchen, zepen we volleerd elkaars rug in en poetsen we elkaar schoon. De piemels worden ook goed tussen de handen in gesopt. Nog steeds geen enkele reactie van onze pikken. De hele badkamer staat vol met stoom, ook al staan we er pas een paar minuten onder. We doen de douche snel uit en drogen ons af. Terug in het washok is het korte programma al klaar. We pakken de vochtige shorts en gaan naar Jaydens kamer. We hangen de shorts aan z’n dakraam. Het zal niet lang duren voordat ze droog zijn. We gaan naast elkaar liggen op z’n bed. We vallen in slaap, uitgeput van ons heerlijke avontuur. 


Er is nog geen halfuur voorbij wanneer ik als eerste wakker word. Ik lig half over Jayden heen, die nog steeds op z’n rug ligt. Ik hoor iemand z’n keel schrapen. Maar het is niet Jayden. Ik schrik me rot. Ik draai me om en sta vrijwel direct rechtop naast het bed. In de deuropening staat Stefan, de vier jaar oudere broer van Jayden. Hij studeert in de grote stad. Ik weet dat hij elk weekend thuis komt, voornamelijk om z’n was te laten doen. Godver. Waarom zijn we niet voorzichtiger geweest, bedenk ik me. Hij kijkt naar m’n lul en gebaart me iets voor mezelf te houden. Ik sla m’n handen onhandig voor m’n kruis. ‘Wat de fak doe jij met mijn broertje?!’ zegt hij dreigend, terwijl hij nog groter en intimiderender is dan ik me hem herinner. ‘Euh, die broeken…’ zeg ik wijzen naar het dakraam en onze wapperende sportbroekjes, ‘...ze waren nog nat en, we hebben ze…euh…in de was…gedaan enne…ze moesten drogen…en toen zijn we…’ stamel ik. ‘Toen zijn jullie wat?!’ gaat hij nog feller dan voorheen verder, hij zet een stap in mijn richting. Ik krimp een beetje ineen. ‘Kappen nou, Steef!’ hoor ik Jayden naast me zeggen. Hij gaat naast me staan. Breder dan ik mijn maat ooit gezien heb. Zo herinner ik me hem ook niet. Zijn pik lijkt het woord te voeren, zoals deze heen en weer zwiept. Jayden maakt geen enkele aanstalten om zijn pik te verbergen. Ik ben van beide broers diep onder de indruk. Hij staat met beide benen stevig op de grond. Zijn pik is eindelijk stil komen te hangen. De spanning is om te snijden en ik weet niet wat te doen. Dan voel ik Jayden mijn hand pakken. Hij kust me vol op m’n mond, tong en alles. Dan stopt hij. Ik moet heel onnozel kijken. ‘En nou opdonderen, Steef!’ zegt Jayden resoluut. Stefan druipt met gebalde vuisten af. Smijt de deur achter zich dicht. Ik krimp ineen. 


‘Wat doe je?’ vraag ik hem verbaasd. ‘Straks denkt ie dat je gay bent.’ ga ik verder. ‘Ja, het lijkt me zeker dat hij dat denkt. Ik sta met een andere gast te tongen op nog geen twee meter afstand van mijn broer, dus ja, ik denk dat we de conclusie kunnen trekken dat hij denkt dat ik gay ben. En het interesseert me geen reet wat hij wel of niet denkt. Hij zoekt het maar uit. Ik denk trouwens dat ik gay ben. Op jou. Voor jou. Weet ik veel. Ik merkte dat ik vandaag telkens van jou wilde weten wat ik wel en niet kon doen in die cinema. En dat doe ik alleen maar omdat ik gruwelijk veel van jou hou. Ik heb ook gemerkt dat ik een ontzettend harde pik krijg van het neuken van een lekkere meid. Dus ik ben sowieso bi. Maar ik wil graag de hele dag bij jou zijn en dat is waar we nu staan.’ ratelt hij aan een stuk door. Ik ben al die informatie aan het verwerken. ‘Ja, zeg dan wat!’ zegt hij ongeduldig. 


‘Slome gast hier, moment…’ zeg ik hem. Hij lacht. De spanning is eraf. ‘Zijn we dan nu een soort van ding?’ vraag ik voorzichtig. ‘Ja…,’ zegt hij resoluut ‘...wij zijn absoluut een ding. Jij bent mijn ding en ik ben jou ding.’ ‘Dat zijn een heleboel dingen.’ zeg ik. ’We gaan niet hand in hand lopen ofzo. Ik ben gay, maar niet zo gay. Of wel. Maar zover ben ik nog niet.’ Ik lach. ‘Je ziet het eigenlijk wel aan de manier waarop je loopt,’ plaag ik hem. We trekken onze shorts aan, dit keer niet commando. De volgende halte is namelijk de eettafel met het gezin. We trekken een shirt aan en gaan dan richting beneden. ‘Zie je,’ zeg ik terwijl hij voor me uitloopt, ‘het is de manier waarop je nu loopt…zo duidelijk,’ plaag ik hem verder. ‘Kappen nou, Jas!’ Vol goede moed loop ik achter hem aan de trap af. Zijn zekerheid straalt op mij af. Er is geen enkele reden om me zeker te voelen. Zeker niet na wat Stefan net heeft gezien en dat dit zeker ter sprake zal komen over enkele momenten. Met Jayden kan ik de wereld aan, wat die wereld ook op ons afvuurt. Daar ben ik zeker van. 


Aan tafel is het gênant, maar niet op de manier die ik verwacht had. Jayden trekt een stoel voor me naar achter en schuift deze aan wanneer ik ga zitten. 'Zo, is het dan eindelijk officieel?' vraagt zijn vader op de man af. Jayden en ik kijken elkaar verbouwereerd aan. 'Schat,' vervolgt zijn moeder, 'de wanden zijn dun en wij slapen hier ook. Dat geëxperimenteer van jullie was niet zo stil als jullie zelf dachten.' Wij lopen knalrood aan. Z'n ouders gieren het uit en broer Stefan kijkt me alleen maar indringend aan en heeft z'n armen stevig over elkaar geklemd. Mooie biceps, precies wat ik mooi vind bij een jongen. Maar nu geven ze een heel ander signaal dan de zachte mannelijkheid van de biceps van Jayden of die van Tobias. Stefan kookt vanbinnen. Als blikken konden doden, dan was ik nu gruwelijk gestorven. Maar echt heel gruwelijk. Quentin Tarantino-gruwelijk. 'Daarover gesproken,' ging zijn vader verder, 'houden jullie vanaf nu dan even rekening met de huisgenoten? Stefan trof jullie nogal openlijk naakt aan.' 'Ja, dat hoef ik dus niet te zien!' valt Stefan hem, nog steeds vlammend van opgekropte woede, in de reden. 'Dan moet je kloppen, lul!' dient Jayden hem van repliek. 'Jij bent helemaal niet gay!' zegt z'n broer terug. 'Wat ik wel of niet ben is aan mij. Daarover heb jij helemaal niks te zeggen. Ik ben in ieder geval bi. En ik ben dol op dit knappe maatje van me.' Jayden kust me op m'n wang. 'Gadverdamme!' zegt Stefan. De walging druipt er vanaf. 'Sorry pa, ma, maar Jas en ik gaan even ergens anders eten. Het is hier niet zo gezellig voor een verliefd stel.’ Jayden staat na deze zin op en nodigt me uit. Ik pak zijn hand. Samen lopen we van tafel. 'Veel plezier, jongens.' roept z'n moeder ons na. 


We lopen naar buiten, halverwege de straat lopen we nog steeds hand in hand. Ik lach. 'Dacht dat je dit niet wilde,' zeg ik terwijl ik op onze verstrengelde handen wijs. 'Ach, soms moet je doen wat nodig is om voor jezelf op te komen.' We passeren mevrouw Pietersen met haar kleine witte hondje. De harde kern van de straat. Ze staart naar ons en onze handen. Ze kijkt ons verschrikt aan. Die heeft weer genoeg om over te roddelen. Jayden sleept me mee en zo verdwijnen we uit het straatbeeld.


We lopen heerlijk samen door de binnenstad. We halen een frietje, gaan langs het water zitten. 'Ik ben gesloopt,' zegt Jayden. 'Ik ook,' antwoord ik, oprecht vermoeid. 'Je vond die gast, die Tobias, wel geil of niet?' vraagt Jayden me. 'Jaloers?' zeg ik plagend. 'Nee, maar effe serieus, hij was heerlijk. De manier waarop hij me rimde, zeg ik dat zo goed?’ Jayden knikt en lacht weer om mijn onervarenheid. ‘Ik voelde dingen die ik nog nooit had ervaren. En die lul. Man. Hij heeft echt een geil lijf. En zijn vriendin deed jou flink steigeren, zag ik.' 'Jaloers?' zegt hij schertsend. Ik lach. 'Een beetje,' geef ik toe. 'Ja, ik werd heel hard van haar lijf en ik zal dat ook geil blijven vinden. Maar ik crush volledig op jou, voor het geval dat je het niet doorhebt,' stelde hij me gerust. Ik eet m'n laatste frietje op. 'Jezus, Jas, waar heb jij leren eten?' vraagt Jayden terwijl hij naar m'n gezicht wijst. Ik voel dat er mayo op zit. Waarom kan ik niet gewoon fatsoenlijk eten? Soms ben ik echt een idioot. Ik glimlach onnozel naar m'n maatje, correctie, m'n vriendje. Jayden vouwt z'n eigen lege frietzaak dubbel en stapelt de mijne erbovenop. Hij staat op. 'Wacht even,' zegt hij. Met zijn hand graait hij onder z'n short en trekt z'n strakke boxer er onder vandaan. Ik zie z'n slappe zaakje nog schommelen door de glimmende stof heen. Hij houdt de boxer voor me. De tekening van z'n pik en ballen staat er nog duidelijk in. Ik neem z'n boxer aan, ruik heel even aan het kruis en veeg dan mijn gezicht ermee af. 'Luister, we gaan nog effe een ijsje scoren en die moet je echt netjes opeten, want ik heb nu alleen deze nog over.' Hij wijst op z'n broekje. Mijn pik knelt in mijn boxer. Ik wil hem even omhoog leggen, Jayden leest mijn intentie en besluit het voor mij te doen. Hij pakt me bij m'n broeksband en trekt deze naar zich toe. Hij kijkt naar m'n beknelde pik en fluit instemmend. Dan legt hij mijn semi naar boven en doet de broek weer terug. Hij geeft me een kusje. Op naar de ijswinkel. Mijn pikkie is helemaal niet lang genoeg om naar boven te blijven liggen en prikt al snel weer naar voren. Geen sporttasje om mezelf achter te verschuilen en dus besluit ik de hang van Jayden vast te pakken. Onze verstrengelde handen houd ik voor m’n kruis. Jayden weet hoe laat het is en geniet van mijn opwinding. Speels laat hij zijn hand zachtjes langs mijn eikel glijden. Ik geniet ervan, maar verdwijnen doet 'ie op deze manier natuurlijk niet. We kopen op deze manier, heel onhandig, twee ijsjes. Die mensen zullen wel denken. Ach, dat doen ze dan maar, denk ik bij mezelf. De mensen kunnen me gestolen worden. We lopen door het park te slenteren, langs het muziek kapelletje, als het verliefde stelletje dat we zijn. Ik ben echter niet alleen sloom van begrip, ook ijs eten doe ik bij lange na niet snel genoeg.


Terwijl Jayden het laatste stukje hoorn tussen zijn kiezen verbrijzelt en doorslikt, ben ik nog aan m’n tweede bolletje bezig. Hoorntje intact. Onverwachts trekt Jayden me aan mijn hand het pad af. Dan zet hij me met m’n rug tegen een eeuwenoude eik. De bast laat een indruk achter op mijn rug. ‘En dan nu voor mijn tweede toetje,’ zegt Jayden. Hij twijfelt geen moment en zakt met z’n knieën op de bosgrond. Het ruikt naar voorjaar, bijna zomer. Ik hoor alles met meer nadruk dan voorheen. Vogels, passanten achter ons op het schelpenpad, een hond waarnaar gefloten wordt, geritsel van kleine dieren om ons heen. In een beweging trekt Jayden mijn broek en boxershort naar beneden. Hij helt wat achterover om mijn pikkie te bekijken. Dan valt hij aan en kust me vanaf mijn navel naar beneden. Ik steiger, hard. Hij bolt ook op in zijn broekje, met zijn vrije hand trekt hij zijn broeksband naar beneden en geeft zijn pik en ballen de vrijheid. Hij begint me te zuigen, veel speeksel, geen tanden. Hij masseert z’n eigen ballen en trekt zichzelf af. Hij stopt met zuigen. Kijkt op naar me. ‘De stijfheid doet gewoon een beetje pijn na deze intense dag,’ zegt hij. ‘Wil je er een kusje op?’ vraag ik glimlachend. Hij pakt dan mijn pik weer bij de schacht en trekt mijn voorhuid heen en weer over mijn nat geworden eikel. Dan steekt hij zijn tong mijn voorhuid in en blijft me aftrekken. Mijn voorhuid sluit af en aan als een nauwe jas om de top van zijn tong. Ik sidder. Bijt in het bolletje ijs en een stukje van het hoorntje. De smaak van passievrucht gaat rond in mijn mond en vermengt zich met mijn geile gevoel. Jayden stopt even om op adem te komen. Het laatste restje van het passievrucht-bolletje laat ik uit het hoorntje op mijn harde pikkie druipen. Jayden likt het gretig op. Ons geile gevoel smaakt nu hetzelfde. Wanneer hij al het ijs grondig heeft weg gelikt, doet Jayden iets met zijn tanden wat ik niet voor mogelijk had gehouden. Hij trekt voorzichtig de voorhuid van mijn eikel. Zet zijn tanden dan tegen mijn eikel aan en laat hem heel langzaam, langs zijn tanden, naar binnen glijden. Ik start weer met sidderen, ik kan niet stoppen. Ik bijt verder in mijn hoorntje, kreun en kauw en slik en kreun opnieuw. Ik kronkel als een malle. Dan spuit ik heel z’n bekkie vol. Jayden slikt alles door en slaat dan de hand weer aan zichzelf. Hij brengt mijn hand met het laatste stukje van het hoorntje van mijn mond naar zijn pik en spuit er zijn geil over. Hij brengt mijn hand, met het laatste stukje hoorn terug naar mijn mond en ik geniet van zijn krokante geilheid en slik hem gewillig door. We trekken de broeken weer op en gaan terug naar het schelpenpad waarvan we zijn afgeweken. Een hond kijkt ons aan, terwijl we tevoorschijn komen uit de bosjes. De eigenaar is gelukkig niet direct te zien. We horen een fluit in de verte en de hond gaat er snel vandoor. 


‘Wat denk je dat jouw ouders zullen zeggen?’ vraagt Jayden dan uit het niets. ‘Over wat wij in het park doen? Ik was niet van plan ze dat te vertellen, maar als je erop staat, dan…’ begin ik schertsend. ‘Nee, lul, van ons!’ zegt hij enigszins geërgerd. Het is hem duidelijk ernst. ‘Ik ben al een tijdje uit de kast. Dus het kan geen verrassing zijn dat ik op een keer met een jongen thuis zal komen.’ De twijfel op het gezicht van Jayden is nog niet weg. Ik sla een arm om zijn schouder en knijp hem geruststellend. Ik probeer hem de veiligheid te bieden die ik ook van hem ontvang. 

1737 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.