Nachtdienst ontmoeting in mijn cabine

Ik ben vrachtwagenchauffeur heb jaren lang overdag gewerkt als distributie chauffeur. Het laatste jaar bij de werkgever deed ik vaker een nacht rit, elke dag week kon ik een andere rit hebben.


Ik moest een week lang naar Oosterhout (Brabant) had mij al een hele week lopen op geilen op internet. Ik had mijn rit al voor de helft gereden en moest ergens pauze pakken ik had ergens een profiel gemaakt en een man uit Oosterhout had mij bericht dat hij wel langs wou komen. Zo gezegd zo gedaan ik stond ergens onder een brug langs het water, ik stond er al iets van 10 minuten en toen kwam hij eraan.
Ik liet hem binnen en de gordijnen gingen dicht, we babbelde was en hij haalde een flesje poppers uut zijn zak. Hij zei ik wil je graag pijpen dus ik ging op het bed zitten en ik trok mijn broek uit.
In tussentijd snoof hij wat aan zijn flesje, hij ging tussen mijn benen zitten en begon aan mijn slapen pik te zuigen. Al snel begon hij te groeien en ging steeds dieper in zijn keel, al snel was hij aan het kokhalzen dan mijn pik diep ik zijn keel ging.
Na 10 minuten pijpen was ik zo geil geworden dat mijn voorvocht overmatig uit mijn pik droop.

Het duurde dus niet lang dat ik keihard kwam diep ik zijn keel en mond, hij kreunde dat dikke  stralen zaad in zijn mond kwam hij vond het zo lekker.
Hij slikte alles door en zoog mij nog heerlijk leeg we hebben daarna nog even gepraat en daarna is hij weer naar huis gegaan. En ik reed voldaan verder naar mijn eind locatie

3087 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.