Sex in de auto

Geile Hallotjes,

Vandaag gaan Miguel en ik met de auto weg hihi.

We rijden in afgelegen gebied buiten de stad, Miguel achter het stuur van mijn auto omdat ik een hekel heb aan autorijden en ik word ineens enorm geil.
Ik vertel het Miguel terwijl mijn hand naar zijn kruis gaat en hij zegt ook bloedgeil te zijn en begin ik op zijn lul te duwen met mijn hand en begin langzaam te wrijven.
Miguel zijn pik is gelijk keihard, ik begin zijn broek los te maken en eenmaal los ga ik met mijn hand zijn boxer in en pak zijn harde paal stevig beet.

We rijden een afgelegen parkeerplaats op en Miguel parkeert de auto zo dat we genoeg privacy hebben, ik heb een redelijke stationwagen met geblindeerde achter ruiten en we klimmen naar de achterbank.
Stoelen zo ver mogelijk naar voren, Miguel naast mij zonder broek wel boxer en T-shirt, ik ga met mijn hoofd op zijn schoot liggen en begin rustig op zijn eikel te sabbelen.

Van zijn ballen tot zijn eikel lik ik zijn paal op en neer, tot ik er weer lekker op begin te sabbelen en dieper ga met zijn pik in mijn mond, tot in mijn keel neem ik zijn pik, pijp hem heerlijk rustig en Miguel kreunt geil mee.
Ondertussen heb ik mijzelf zo gepositioneerd, met mijn benen wijd op de bank en mijn hoofd op zijn schoot, zodat hij mijn pik ook kan vastpakken en aftrekken terwijl ik hem heerlijk blijf pijpen, nat en met kokhalzende geluiden pijp/keelneuk ik zijn pik op een hoger tempo lekker door.

Miguel zegt niet lang meer vol te houden en ik zeg hem dat hij lekker in mijn mond/keel mag klaarkomen wanneer en hoe hij maar wilt en ik leg zijn handen op mijn hoofd zodat hij kan bepalen hoe diep en hoe snel.
Mijn pik zal ook niet lang meer uithouden, Miguel begint al te komen en begint lekker los te gaan in mijn mond en keel, hij begint te spuiten en ik te slikken en hij drukt zijn pik heerlijk klaar in mij.
Hierop begin ik ook te spuiten, ik zeg Miguel door te gaan en ik spuit geil kreunend mijzelf heerlijk onder.

We wachten nog een uurtje en roken een blow ondertussen, na dat uurtje gaan we weer verder en dat komt in het volgende deel uitgebreid aan bod hihi.

Geile XXX-jes Bianca.

2380 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.