Oom Arie (en Jos, slot)

Ik zal het verhaal over Arie nog even afmaken, hoewel ik het meeste al heb verteld. Arie was een oom van een ex-vriendin die ik een paar maanden heb gezien. De oom-neefje relatie was maar een spelletje. Arie heeft helemaal geen neefjes, en ik wel ooms maar daar zou ik nooit wat meedoen. Het was gewoon spannend om die fantasie met hem uit te leven.

Maar helaas, aan alle leuks komt een eind. Door vakanties hadden Arie en ik elkaar ruim 2 maanden niet gezien. Best een lange tijd als je elkaar om de paar weken ontmoet. En zelfs toen Arie terug was bleef het even stil. Hij stuurde wel een berichtje dat ie weer thuis was, maar vroeg niet wanneer ik weer langs zou komen. Dat was raar, omdat hij altijd de eerste was om weer af te spreken.

Na een tijdje maar eens een berichtje terug gestuurd, en toen kwam het hoge woord eruit. Arie had op vakantie iemand ontmoet waarmee hij nu een beginnende relatie had. Hij was bang dat ik teleurgesteld zou zijn, maar ik vond het juist fijn voor hem dat hij iemand had gevonden. Aan de ene kant ook een goed moment om achter dat rare oom-neefje gedoe een punt te zetten.

Arie stuurde een foto van hun twee. Hij heette Jos. Totaal ander figuur dan hem. Arie is heel sportief, lang, slank, atletisch, heel licht behaard, en die Jos was meer een beer-type. Heel behaard, beetje potige vent, meer een gewichtheffer dan een marathonloper. Arie had hem verteld over ons en zei dat Jos mij weleens wilde ontmoeten.

Ik textte terug "Ontmoeten?", en kreeg daarop een knipoog terug. Ik wilde eerst niet gaan, maar ben er toch langsgegaan, op de fiets. Best een eind, dus kwam vermoeid aan. Ze waren er allebei. Jos was inderdaad een beer van een kerel, stoppelbaardje, en pret oogjes die me aan een labrador deden denken.

Ik legde mijn spullen en schoenen in de studeerkamer, en toen kwam Arie binnen. Hij liep recht op me af en kuste me, en al snel stonden we te tongen. Het was zo geil en stout met die Jos nog in de woonkamer. Hij had zijn handen al gelijk in mijn fietsbroekje, knijpend in mijn billen en zoekend naar m'n gaatje.

"Je bent iets vergeten volgens mij", fluisterde Arie terwijl hij een vinger in m'n gaatje duwde. Hij bedoelde die butplug natuurlijk, die al een paar maanden ongebruikt in de kast lag (achter een paar boeken verstopt). Daar was ik ook niet voor gekomen. Zo stonden we wat te geilen, waarschijnlijk iets te lang, want op gegeven moment verschijnt Jos om de deur.

"Ik mis toch niets", zei hij, terwijl hij ons aankeek, met Arie zijn handen nog in mijn broekje en ik duidelijk zichtbaar met een erectie. Arie wenkte naar Jos om er bij te komen. Toen hij er bij kwam gingen ze samen tongen, dat was best geil om te zien twee van die volwassen kerels. Daarna boog Arie naar mij toe en begon met mij te tongen, om vervolgens weer terug te gaan naar Jos.

"Hij zoent heel lekker hoor", zei Arie tegen mij. "Probeer maar eens". Ik twijfelde een beetje. Wilde ik dit wel? Maar ik was zo geil, dat ik me toch naar Jos omdraaide. Die begon mij toen meteen te tongen. Het was zo geil met dat baardje, heel nat en intiem. Met Arie is het ook lekker, maar met hem was het meer mannelijk en rauw. Toen kwam Arie erbij en stonden we met z'n drieën te tongen en likken voor zover dat ging.

Mijn pik stond inmiddels rechtovereind in mijn fietsbroekje, die Arie heel langzaam naar beneden deed. Jos keek goedkeurend naar mijn paal. "Zullen we maar even naar de slaapkamer", zei Arie, en gaf me een hand. Aan zijn hand schuifelde ik achter hem aan, met die fietsbroek nog half afgezakt om mijn enkels. Achter mij kwam Jos.

In de slaapkamer werd ik helemaal uitgekleed. Daar stond ik dan, helemaal naakt voor twee geile oude mannen die me verlekkerd aankeken. Ik moest op m'n knieën aan het kussen eind rechtop gaan staan. Intussen deed ook Jos zijn kleren uit. Het was een beer van een vent, heel behaard, met een enorme zak. Zijn pik was dik en ongeschoren, met zware behaarde kloten daaronder.

Jos nam plaat voor me, op zijn handen en voeten, en begon me toen te pijpen. Net als met het tongen voelde het zo rauw en masculien, misschien door het baardje of dat ie wat ouder en stoerder leek. Zo diep gepijpt worden door een behaarde beer was heerlijk. Ook geil dat zo'n volwassen grote vent een beetje onderdanige houding aan nam.

Arie had zich ondertussen ook uitgekleed en nam plaats achter Jos. Hij rukte even snel aan zijn pik, alsof hij nog niet stijf genoeg was, en sloeg toen zijn paal plagend tegen Jos zijn billen. Die kreeg de boodschap door en deed zijn handen naar achter om zijn billen helemaal uit elkaar te trkken en zijn neukgat aan te bieden.

Terwijl hij me nog steeds, nu handloos, pijpte, schoof Arie zijn pik langzaam in Jos zijn kont. Het viel me op dat hij geen condoom gebruikte. Glijmiddel was er ook niet bij. Hij neukte hem gewoon rauw. Jos kreunde het uit en pijpte me gulzig.

Ik was eerlijk gezegd wel een beetje jaloers dat hij Jos zonder condoom neukte, terwijl wij het altijd met deden. Niet dat ik iets tegen condooms heb, maar het lijkt me zo geil om eens echt volgespoten te worden. Maar goed, het was wel een geil gezicht zo. Jos stopte met pijpen en ging op z'n ellebogen leunend en duwde zijn kont helemaal naar boven, zodat ik er goed zicht op had. Arie boog naar me toe en we tongden even.

Na een tijdje zo te hebben gestaan, stopte Arie met neuken. Hij haalde een pakje condooms uit het laadje. Ik dacht dat ik nu aan de beurt was. Maar hij gaf er eentje aan mij. Ik moest hem omdoen, en toen achter Jos plaatsnemen. Onder zijn toezicht en aanwijzingen heb ik toen Jos geneukt. Dat was heel intiem. Jos kreunde het uit, misschien omdat mijn pik iets dikker is.

Ik had wel eerder anaal geneukt maar alleen met vriendinnetjes, nog nooit met een man. Dat is wel even wat anders met zo'n harde pik die er onder hangt. Mijn eigen gaatje is heel strak, maar die van Jos stond wijd open, echt een neukhol. Maar hij was dan ook eerst voorgeneukt.

Ik kreeg de slag te pakken, en neukte Jos steeds sneller en dieper, waarbij ik zijn heupen vasthield. Arie keek naar ons en gaf Jos af en toe een tik op de billen. Ook trok hij aan Jos zijn pik terwijl ik hem neukte. Zijn pik was helemaal opgezwollen met diepe aderen.

Terwijl ik zo bezig was maakte Arie een tweede condoompakje los. Hij deed hem snel om en deed toen wat glijmiddel op zijn vinger, om er vervolgens mijn gaatje mee in te smeren. Daarna deed hij nog wat over het condoom heen, en nam plaats achter mij.

Terwijl ik Jos nog aan het neuken was, duwde Arie langzaam zijn paal bij me naar binnen. Zo lekker om hem na al die tijd weer te voelen, helemaal nu ik zelf aan het neuken was. Het voelde zo intiem tussen hen in. Arie neukte me zoals altijd heel langzaam en voorzichtig, steeds dieper naarmate ik meer gewend was.

Ik voelde dat ik ging komen en Arie merkte het. Daarop stopten we allebei met neuken. Condooms werden afgerold en Jos draaide zich om, op zijn rug. Hij had zijn benen omhoog waardoor we zijn neukhol goed zagen, en hij begon zichzelf af te trekken. Arie gaf aan dat we over zijn kont moesten klaarkomen en zo stonden we all drie even hevig te rukken.

Normaal kom ik best snel, maar ik had me die ochtend al afgetrokken, en het duurde even. Steeds was ik er bijna, maar net niet. Bij Arie en Jos kwam het ook niet snel. Uiteindelijk was het Jos die als eerste kwam. Hij bleef maar rukken terwijl hij spoot, over zijn hand en pik heen. Daarna kwam ik, met een diepe kreun. Kon hem nog net op tij op Jos zijn kont richten en spoot over zijn hol heen. 

Daarna was de beurt aan Arie. Toen hij er bijna was ging hij met z'n eikel Jos zijn hol in. Hij nam daarmee wat van mijn sperma mee, en kwam toen schokkend klaar. Je zag hem Jos zijn kont volpompen. Toen zijn pik er uitgleed, gutste het sperma uit zijn hol.

Daarna nog even met z'n drieën gedouched. Arie wilde nog wel een keer, maar Jos en ik hadden het al wel gehad. We hebben nog koffie gedronken en naar de vakantiefoto's gekeken, daarna ben ik weer naar huis gegaan. Het was geil zo'n trio, maar dat oom-neefje gebeuren was wel voorbij.

Eigenlijk had ik toen al besloten er een punt achter te zetten. Maar ik heb me toch laten overhalen om ze nog een keer te ontmoeten. Dat was buiten. We hebben toen elkaar gepijpt, om en om, steeds eentje op z'n knieën twee pikken zuigen, terwijl de andere aan het tongen waren. Dat was spannend, maar toch voelde ik me een beetje uitgezonderd. Het was prima zo, Arie en ik heb een leuke tijd gehad en nu is het aan Jos. Voor mij was het tijd voor wat anders!

1956 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.