De escapades van een heftruckchauffeur

Jarenlang was ik werkzaam als heftruckchauffeur, waaronder bij een transportbedrijf. Als bi-man is dat heerlijk genieten van al die heerlijke mannen en er gingen maar weinig dagen voorbij dat ik in mijn gedachten niet met één chauffeur of meerdere bezig ben geweest. Mijn omgeving kent mij als zijnde hetero man, en ik vind het prima dat ze mij zo zien. De beste seks met een vrouw was voor mij als zij dominant was en ook mij met een strapon nam, hhhmm, maar voor mij persoonlijk is de beste seks met één of meerdere dominante mannen die mij als hun speeltje gebruiken voor hun eigen genot. Een vrouwelijke kant heb ik altijd al gehad en heb zelfs overwogen om mezelf om te laten bouwen naar vrouw, maar she-male zou dan meer mijn keuze zijn maar wie weet gebeurt dat nog eens. Omdat het bedrijf ging uitbreiden werd ik gevraagd om een nieuwe magazijn loods op te zetten. Dit werd mijn werkterrein, en dit bood mij kansen om zo ook mijn onderdanige ietwat vrouwelijke kant te plezieren. Om de uren door te komen gingen mijn speeltjes, hakjes, lingerie en jurkjes mee, voordeel van een plek alleen, en onder mijn werkbroek en jas was altijd alles lekker bloot. Dat dit eens fout moest gaan kon eigenlijk niet uitblijven, en die spanning was ook erg lekker, en zo gebeurde dus ook. Halverwege een rustige middag kreeg ik een geile bui en trok daarop mijn netkousen aan, kruisloos kanten slipje, hakjes en verwende mezelf met een lekkere dikke buttplug. Zo mijn administratie afwerkend kreeg ik een verzoek voor een spoedlevering en niet nadenkend stapte ik op mijn truck en verzamelde wat nodig was en vergat hierbij totaal mijn schoenen en kousen. De chauffeur, Rinus, die het spoedje kwam halen meldde zich en ik opende de deur voor hem en besefte toen hoe ik er bij liep. Zo, zei Rinus, ik denk dat er iemand is die ergens naar verlangt? Deze kant kende ik nog niet van je en ik kom hier toch al een paar jaar, weten de jongens hier ervan?  Opeens besefte ik de situatie en kleurde roder dan een kreeft. Rinus gebood mij om me om te draaien en mijn werkkleding uit te trekken. Daar stond ik in mijn kruisloze kantenslipje, netkousen en op hakken. Hij vroeg mij tot hoe laat ik moest werken en nadat ik tot 5 uur had geantwoord, zei hij; dan kom ik om 5 uur terug en verwacht jou zo als je nu gekleed bent dan ook aan te treffen. Ik baalde van het punt betrapt te zijn maar mijn onderdanige ik bloeide juist op. Het duurde eeuwig voor het 5 uur was maar daar opende de deur en kwam hij binnen gestapt.

Hij grijnsde ietwat geheimzinnig en gebad me hem te volgen naar zijn truck. Hij opende de deur en terwijl ik instapte sloeg hij me hard op mijn billen en zei dat het heerlijk genieten ging worden, alleen niet voor wie. Ook hij stapte in en opende zijn gulp en snauwde me toe om hem te pijpen en bij het klaarkomen alles door te slikken. Zijn pik was niet groot maar wel dik en stevig geaderd en voorzien van een paar goed gevulde ballen. Ik liet zijn pik in mijn mond glijden en terwijl hij ging rijden pijpte ik hem en voelde na een aantal minuten hoe zijn pik begon te groeien en ook in dikte toenam. Ook zijn ademhaling werd zwaarder en net voor hij zou gaan spuiten drukte hij mijn hoofd dieper in zijn schoot en voelde ik zijn pik achter in mijn keel komen en ook gelijk daarna spoot hij zijn zaad met krachtige stralen diep mijn keel in. Al het zaad en geen lucht krijgen maakte mij benauwd en net voor ik zou bezwijken trok hij mijn hoofd omhoog en kreeg ik gelukkig weer lucht. Rinus lachte wat en zei me om mijn plug uit mijn kut te halen en mijn kut aan hem te showen tijdens het rijden. Op mijn knieën zittend verwijderde ik mijn plug en showde mijn openstaande gaatje aan hem. Hij knikte goedkeurend en zei me de tas van het bed te pakken en daaruit een opblaasbare plug te pakken. Mijn mannelijkheid en naakte lijf in lingerie was voor iedereen die langsreed goed zichtbaar en er werd vaak geclaxoneerd door chauffeurs. Je valt in de smaak zei Rinus en zei me de plug in te doen en de blaasbalg aan hem te geven. De plug gleed makkelijk naar binnen en toen ik weer zat op de stoel voelde ik hoe hij dikker en dikker werdt. Pppffff, deze dikte was heftig en ik had echt even nodig hier aan te wennen, en net toen ik dacht het te kunnen hebben werd er nog meer lucht in geblazen en om dit te kunnen verdragen plaatste ik mijn voeten wijd gespreid op het dashboard en zakte zo ver ik kon onderuit op de stoel tot de pijn verdraagzaam was.

Zo, zei Rinus, we zijn bijna op de plek van genieten en daar gaan we zien wat voor slet je werkelijk bent en geloof me, vanaf nu, nee, ik zeg het niet, je merkt het vanzelf wel. Hij draaide een parkeerplaats op en er stonden al een hoop chauffeurs stil, helaas ook 2 auto's van mijn baas, en Rinus reed naar een vrije plek aan de rand waar het bos op 20 meter naast lag. Blijf maar even zitten ik ben zo terug zei hij en kneep nog gauw 2x in de balg en weer was daar de pijn van de plug in mijn binnenwerk. Niet veel later ging mijn portier open en moest ik uitstappen. Rinus zette op beide tepels een klem met een ketting ertussen en ook werd een halsband bij mij omgedaan die aan de zelfde ketting werd bevestigd, het uiteinde had hij vast en trok mij zo met hem mee de parkeerplaats op. Voor mijn onderdanige ik was dit geweldig, op hakken in lingerie geshowed worden op een parkeerplaats hhhhmmm, er gingen verscheidene deuren open en een groep chauffeurs verzamelde zich bij een ietwat verscholen picknick tafel. Rinus bracht mij erheen en ik voelde een hoop handen overal op mijn lijf en hhhmmm wat genoot ik. Rinus geaaide in zijn zak en haalde er een peniskooi uit en deed die mij om. Zo, nu ben je mijn slet en van niemand anders en sloeg me hard op mijn billen. Ik voelde hoe hij mijn plug vastpakte, en hoopte dat hij hem er niet in 1x uit zou halen, en gelukkig liet hij er wat lucht uit ontsnappen en trok hem langzaam uit me. Mijn sluitspier bleef open staan en Rinus kwam weer voor me staan, pakte de ketting en maakte deze zo vast aan de tafel dat mijn kont hoger was dan mijn bovenlijf. Zo, en nu gaan we deze slet eens lekker gebruiken zei hij en ineens voelde ik hoe hij in mijn nog openstaande kont begon te pissen. Dit tot grote hilariteit van de anderen en toen zijn blaas leeg was mocht de rest ook van hem en al gauw droop de pis langs mijn benen naar beneden. Na dat de laatste zijn blaas geleegd had werd ik mee genomen naar een trailer waar ze van een aantal pallets een soort bed hadden gemaakt. Ik moest hier op mijn rug op gaan liggen en al gauw voelde ik de eerste stijve pik tegen mijn lippen duwen. Ik opende mijn mond en begon met pijpen en tijdens het pijpen werden mijn benen opgetrokken en gespreid aan de trailerwand vast gemaakt en was ik zo toegankelijk voor iedereen. De pik in mijn mond ging steeds dieper en ik voelde hoe 3 vingers zich een weg baanden langs mijn sluitspier en dit werden er al gauw 4 en net op dat moment werd de eerste lading zaad mijn keel ingespoten.

De pik werd door een nieuwe vervangen en ineens voelde ik een pijnscheut want de 4 vingers werden nu een vuist en deze ging niet zachtjes in en uit me. De ketting tussen mijn tepels werd ondertussen ook strak aangetrokken en aan het dak bevestigd en ik had grote moeite om de pijn van de vuist en de klemmen te verdragen en  ineens was daar de tweede lading zaad die in mijn keel werd gespoten. Een nieuwe pik kwam tussen mijn lippen en de vuist voelde ik langzaam uit me gaan, pppffff, maar tijd van bijkomen was er niet want een stijve pik schoof naar binnen en hanteerde een stevig ritme en terwijl ik me af vroeg of ze wel condooms gebruikten hoorde ik zijn ademhaling zwaarder worden en met een diepe kreun werden er krachtige stralen zaad in me gespoten, en helaas geen condooms, de pik in mijn mond trok zich terug en vond gelijk zijn weg tussen mijn billen en ook deze man kende geen genade en niet al te lang na binnenkomst spoot zijn zaad diep in mijn darmen, mijn pik die door het kooitje geen kant op kon genoot net als ik en deze zaadlozing deed mijn ballen ook ontploffen en het zaad vond zijn weg naar buiten. Dit was voor de mannen reden genoeg om mij nog meer te gebruiken en zo gebeurde ook. De één na de ander spoot zijn zaad in mijn darmen en keel. Ik voelde het langzaam uit me lopen en wist nu hoe een slet zich moest voelen, en ja, een slet was ik. Nadat de mannen klaarwaren en ik totaal was uitgewoond bracht Rinus de opblaasbare plug weer bij me in en nadat deze goed dik was opgeblazen maakten ze mij los en hielpen me gelukkig overeind. Mijn benen waren nogal slap en het duurde even voor ik weer recht kon staan. De mannen bedankten Rinus voor het lekkere verzetje en ik meende te horen dat het niet bij deze keer zou blijven, maar goed, daar zou ook ik mee in moeten stemmen toch? In de truck vertelde Rinus dat hij tevreden was met wat ik had laten zien en zei dat het verdere vervolg helemaal goed ging komen. Verdere vervolg vroeg ik? Jazeker zei Rinus, dit was pas het begin en wen er maar vast aan dat je nu gewoon een neuk en gebruiks object bent. Oh, en mocht je denken dat zullen we nog wel zien, dat merk je vanzelf, en hij begon te rijden. Terug bij mijn auto verwijderde Rinus mijn kooitje en plug en gaf me als afscheid nog een lading zaad mee terwijl ik voorover tegen mijn eigen auto leunde. Gelukkig werk ik hier alleen anders had ik vrees ik heel veel uit te leggen, en er zijn al een paar collega's die er van weten dus ja, wat staat mij nog te wachten? Bij thuiskomst nam ik eerst een heerlijke douche om zo alle pis en zaad van me af te spoelen en langzaam kwam het besef dat ik hier eigenlijk al lang naar had verlangt en voelde ik toch ook de kriebels weer terugkomen.

Mijn kont was nog wel erg gevoelig en behoorlijk ruw maar wat was het lekker en geil geweest. De dagen erna was het rustig en deed ik mijn administratie zoals gewoonlijk weer in lingerie, kousen en hakken. Dit kon omdat bezoek en chauffeurs van tevoren aangemeld moeten worden bij de beveiliging aan de poort van het terrein waarop de loods staat, dus onverwacht bezoek is bijna niet mogelijk en dat biedt mij dus genoeg mogelijkheden. Mijn kont was weer genezen en mijn pluggen gingen weer pijnloos naar binnen. Ik had mijn collectie aangevuld met enkele nieuwe spannende setjes lingerie en ook een latex rok en leren jurkje hingen nou in de kast. Tijdens de administratie verwerking popte er een nieuwe mail melding op en ik opende deze. Oh, dit was even schrikken want de mail bevatte een aantal foto's van mijn avontuur op de parkeerplaats. Als tekst stond erbij geschreven; zie jij bent nu van mij tenzij je wil dat deze foto's hun weg vinden naar onze collega's. De foto's lieten niets te wensen over en echt alles was zichtbaar. Ik in lingerie en heels, al pijpend, geneukt wordend, ehm, ja en nu? Dit betekende waarschijnlijk dag vrijheid. Wat dit voor gevolgen had vertel ik bij voldoende belangstelling in een volgend(e) de(e)l(en).

3128 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.