Gewoon lekker naakt deel 1

Geile Hallootjes,

Miguel en hebben besloten om gewoon lekker heel de dag naakt rond te blijven lopen, omdat we allebei niks hebben om aan te trekken want al onze kleding is vies of zit in de was hihi.
Jointje allebei, harde paal allebei, lekker stoned en geil allebei zittend op de bank waarbij ik als bottom lekker tegen Miguel aan zit als een verliefd jong meisje betast ik zijn borstkas en tongen we lekker rustig.
Langzaam glijd mijn hand naar zijn sexy buik met een lichte sixpack, heerlijk streel ik hem overal terwijl ik voel dat hij steeds geiler wordt en ik zak door met mijn hand naar zijn bovenbenen en heupen.

Zijn 20cm paal staat recht omhoog, ik zie hem al heerlijk kloppen, geil dat ik daarvan word begin ik geil zijn bovenbenen en heupen te strelen en langzaam naar zijn pik toe te werken, die gaat werkelijk alle kanten op van geilheid en langzaam begin ik aan zijn ballen te likken.
Met mijn rechterhand duw ik zijn pik tegen zijn buik aan zodat ik goed met mijn neus onder zijn ballen kan komen, zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond zuig ik lekker even op en lik mijn weg verder naar boven, beginnend bij zijn scrotum lik ik langzaam richting zijn eikel, Miguel ontploft zowat bijna van geilheid en langzaam begin ik op zijn eikel te sabbelen, zachtjes, sexy, lief likkend ga ik rustig door en ga steeds een stukje verder in mijn mond.

Het tempo begin ik ook langzaam op te bouwen, dieper, sneller, maar ook weer afwisselen met minder diep, langzamer gewoon lekker geil pijpen en soms even stoppen met zuigen en dan alleen aftrekken en wat geils tegen Miguel zeggen hihi.
Soms pijpen met aftrekken/ vasthouden, soms pijpen met alleen hoofd en soms heeft Miguel mijn hoofd vast of een of twee handen erop en soms ook helemaal niet.
Lekker afwisselen tussen pijpen en sexy praat tegen elkaar, spuug af en toe even op zijn harde pik of lik er geil en sexy aan als een lekker wijf aan een lolly hihi.
We kreunen er geil op los, Miguel heeft mijn pik ondertussen ook in zijn hand en trekt mij geil mee af hij ligt lekker languit op de bank en ik lig met mijn hoofd op zijn schoot met mijn benen op het andere stuk bank met mijn benen uit elkaar tot ik juist in doggy style ga zitten en ik zijn pik wat meer rechtop begin te pijpen en stop heel even.
Draai jezelf even om met je hoofd onder mijn pik dan doen we 69 zeg ik tegen Miguel en hij zegt; ooo jaa zegt ie en hij draait snel bij waarop ik gelijk zijn pik begin te keel neuken.

Zijn pik keihard en de mijne ook lig ik ontspannen boven op Miguel, zijn pik gaat er helemaal in en komt er niet meer uit tot ie klaarkomt of ik lucht te kort kom hihi, Miguel zegt dat ie gaat komen en ik keelneuk lekker verder met korte krachtige stoten en laat hem lekker geil mijn neus- en keelholtes vol spuiten met sperma.
Heerlijk kreunend en kronkelend van genot komt Miguel lekker geil klaar, tegelijkertijd drukt Miguel de mijne diep in zijn keel en laat mij ook zo geil mijn sperma spuiten dat ik mijzelf ook niet stil kan houden hihi.

Volgende keer ga ik erop zitten en doe ik nog veel meer geile dingen hihi.

Geile XXX-jes Bianca.

2211 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.