Handje helpen???

Geplaatst door: aries64 op 19-07-23

Op een chat site had ik (dacht ik) een leuke vent ontmoet en na tig mails over en weer, had ik wel vertrouwen genoeg om elkaar eens te ontmoeten en dus spraken we afgelopen donderdag af bij het tentje in het kralingse bos.

We hadden om 12.00 uur afgesproken en ik was er om 11.45 en toen het 12.45 was, begreep ik dat er niemand zou komen.
Ik nog het gsm nr geprobeerd, maar die ging gelijk naar voice mail.
Klootzak!!! Geergerd nam ik maar een flinke pils en besloot om mijn dag niet te laten verzieken.
Zo zat ik daar gezellig "mensjes" te kijken en het viel me op dat het best rustig was ondanks de vakantie tijd.
Het park staat bekend als ontmoetings plek voor mannen, maar dan in de late uurtjes en ik kom nooit op dat soort plekken.
Maar zo zat ik me af te vragen waar zouden ze dat dan doen?
Na nog een uurtje besloot ik maar te gaan en liep richting de parkeerplaats, het was niet echt warm maar in de zon best lekker.
Ik zag een bankje wat in de schaduw stond en besloot nog een peukie te roken, toen

ik ging zitten zag ik door een gat in de haag bosjes een meter of 20 voor me dat er 2 mannen op een kleed lagen en het was wel duidelijk dat de 1 de ander aan het pijpen was.
Kon het niet echt goed zien natuurlijk, maar de bewegingen die ik zag spraken voor zich.
Ik wist even niet wat ik moest doen, maar bleef toch zitten kijken naar die 2, plots zag ik de hoofden naar een kant kijken en ik zag niet waar zij naar keken, maar blijkbaar had iemand anders ze ook ontdekt.
De ene sjorde gauw zijn broek op en ze pakten snel hun spullen bij elkaar en weg waren ze.
Was lullig voor hun natuurlijk, maar ook best komisch om te zien hoe gehaast die er vandoor gingen.
Ik zag ze verderop uit de bosjes komen en zat ze na te kijken en schrok me wild toen ik plotseling een stem hoorde zeggen "die zijn gauw geschrokken" ik keek naar links en zag een wat oudere man met een hondje staan.
Ik was wat overvallen en zei terug "nou inderdaad en ze waren net lekker bezig"
Hij glimlachte en ging naast me zitten, "ze schrokken van mijn hond en mij legde hij uit en begon een shaggie te draaien en begon een praatje en ik stak ook nog een sigaret op en wilde niet onbeleefd doen door er ook gelijk vandoor te gaan.
Hij vertelde dat hij vaak in het park kwam en wel vaker stelletjes zag en ja dan bleef hij kijken natuurlijk.

Hij praatte honderduit en hij maakte nogal wat mee en ik vroeg me af of dat nu allemaal echt waar was, maar ik had er best lol om en ik vroeg hem of hij ook weleens mee mocht doen met een stel.
Hij schaterde van het lachen en zei "nee joh, ik moet het altijd even zelf doen hierachter" en wees achter ons waar het dicht begroeid was, ik keek en vroeg "daar kun je toch niet door heen?, dat is helemaal dicht"
Nee joh, kom maar eens mee, dan zal ik het je laten zien was zijn antwoord en hij stond op en O, O, dacht ik dat was niet zo slim van mij om te vragen, maar goed ik stond ook op en volgde hem terug naar het voetpad en we liepen een stukje terug.
Kijk hier kun je er door en hij liep van het pad af door een smal paadje en zo kwam je dus inderdaad een heel eind tussen de bomen door, na een paar meter zag je het pad al niet meer, "wat een verstopplek" mompelde ik
Mooi he' zei hij lachend "geen mens die je kan zien hier, dat zei ik toch"
Ik knikte instemmend en hij vervolgde "zou je naar mij willen kijken"?
Ik had wel iets verwacht van hem, maar niet deze vraag ( hahaha ) ik glimlachte dan ook ongewild en hij vatte dat op als een ja.
Voor ik iets kon zeggen had hij al zijn pik in zijn hand en begon zich langzaam af te trekken, zijn blote eikel glom een beetje.
Ik keek er naar en vroeg me af wat ik nu moest doen, zijn broek zakte verder af en hij duwde zijn slip verder naar beneden.

Hij leunde met zijn rug tegen een boom en hij masseerde zijn ballen met de ene hand en trok met de andere, het hondje was wat verderop gaan liggen alsof hij wist dat zijn baasje wel even bezig was.
Zijn pik werd maar niet stijver en toen ik hem vroeg of hij geen stijve meer kon krijgen, zei hij dat het wellicht kwam door de spanning, want normaal werd hij wel stijf.
Ik weet niet wat mij bezielde, maar ik stapte wat dichter naar hem en zei "zal ik een handje helpen" en pakte zijn pik vast.
Nou dat wilde hij wel en liet zijn pik los en ik begon hem af te trekken, het zaakje was nogal droog en ik deed wat spuug in mijn hand en wreef zijn blote eikel en pik goed in en pakte hem wat steviger vast en trok verder.
Dat deed de truc en ik voelde hem stijf worden en met lange halen ging ik verder, verdomd ik werd er zelf ook geil van en voelde hoe mijn pik in mijn broek begon te knellen.
Hij zei niks, maar zuchtte dat het lekker was, O lekker zo, ja goed zo hoorde ik de hele tijd.

Terwijl ik zo bezig was, bedacht ik me dat als hij zou klaar komen ik vrijwel zeker zaad op mijn kleren zou krijgen.
Even wachten zei ik en ging naast hem staan en het ging even wat ongemakkelijk maar vond een manier om hem verder te helpen, hij keek me geil aan en ik zei "zo nu kun je er rustig op los spuiten zonder mij te raken" hij glimlachte en keek naar zijn pik de eikel flitste door mijn hand en werd al weer wat droger, dus nog meer spuug in mijn hand en ik verhoogde het tempo.
Na een paar minuten begon hij wat te wiebelen en met een luide zucht O jaa daar komt het, daar komt het en ja hoor ik zag tot mijn verbazing een flinke straal zaad een eindje vliegen en toen nog 2 keer en ik trok net zo lang tot er geen druppels meer vielen en liet toen los.
Man dat was lekker, dank je wel.
Alsof ik uit een trance kwam, zei ik dat ik weg moest en maakte me uit de voeten.
Ik hoorde hem nog zeggen tot ziens en zei nog dag terug en beende naar de metro.
Normaal had ik dit NOOIT gedaan, maar was toch wel een geinige ervaring, maar ga voorlopig niet naar het kralingse bos.
Tot ziens lieve lezer XXX                              

3121 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.