Discrete twink

Geplaatst door: alexx070 op 20-07-23

Ik heb getwijfeld om dit verhaal te delen. Ik vind het nog steeds een beetje moeilijk. Maar ook erg geil en een prettige  ervaring …. Dus ja.

Vorig jaar, eind van de zomer, een rustige dag. Opeens een bericht in een appgroep die al weken stil was. “hey, Edwin hier. Weet je nog?”. O jaa! Edwin is de zoon van een ex-collega. Ik had hem ontmoet 2 maanden eerder. (niet zijn echte naam) 

We hebben een vrienden-clubje van ex-collegas van jaren geleden hier op een ministerie. Samen uitgaan, soms ook op vakantie. De meesten zijn nu verhuisd en getrouwd. Nog steeds af en toe contact. Zo gingen we vorig jaar met 9 kerels naar een muziekfestival buiten de randstad. Drie dagen ontspannen, bijpraten en genieten van muziek. Het was echt een mannen weekend. Er waren ook 4 zonen mee. 

Edwin is een wat stille jongen van 22 jaar. De zoon van een Indo collega die al lang naar West Brabant was verhuisd. We hadden goed contact. Hij is ook into auto’s, en werkt als monteur bij een garage. Ook de andere zonen, meest pubers nog, waren aardig en beleefd. Het viel me op hoe volwassen en vol energie jongeren overkomen. Of lijkt dat maar zo? 

Ik antwoord op zijn app ‘Ja gast, hoe gaat het?’. ‘s Avonds laat zijn antwoord ‘Ik logeer morgen bij jou in de buurt. Mssch even langskomen?’. ‘Ja OK hoor’ app ik terug en ga slapen. De volgend dag appt hij ‘ik ga zo hardlopen. Kan ik rond 17u langskomen dan?’. ‘Ja dan ben ik thuis’ stuur ik, samen met mijn adres. Hij weet dat ik naast een bekend museum woon vlakbij het strand. 

Een uur later gaat de bel, na twee minuten komt Edwin binnen, in sportkleding met een korte broek. In de gang de sportschoenen uit, enkelsokken blijven aan. We drinken samen wat water. Het is vrij warm en Edwin is licht bezweet van het hardlopen. Op de bank komt hij naast me zitten. Het is een donkerblonde jongeman, met een mooi normaal lichaam en gespierde benen zo te zien. Hij komt dichterbij op de bank, tot onze benen elkaar raken. Ik voel zijn warme, stevige lichaam. 

Ik schrik even, beetje raar. Ik ga wat opzij. Hij schuift weer naar me toe. En kijkt me aan met grote ogen. We zwijgen even en ik voel me verward. Dan zegt hij zachtjes mijn naam. Hij zegt ‘Ik heb echt zin man …’. Zijn stem trilt van de zenuwen. Of is hij is ook opgewonden? Nog steeds ben ik verbaasd. Dit klopt toch niet!? De zoon van een maat, en nog ruim 20 jaar jonger! Wat wil hij? Hij staat langzaam op en gaat voor me staan. Ik kijk recht naar zijn kruis in het korte broekje vlak voor me. 

Hij pakt mijn hand en legt die langzaam onderaan zijn buik. Ik voel zijn stevige lichaam en zijn ademhaling. We kijken elkaar aan en hij glimlacht. Ik voel nu lichte opwinding. Zijn hand glijdt naar beneden, langs de voorkant van zijn gladde broekje. Ik voel zijn pik door de stof, half-hard. Ik zit in joggingbroek met een boxer eronder. Ik voel nu ook een kriebel in mijn buik en mijn ballen. 

Langzaam wordt mijn pik ook wakker. Ik sta op en leg zijn hand ook tegen mijn kruis aan. Hij knijpt zachtjes in mijn pik en ballen. ‘Ooh zooo lekker man’ fluistert hij, ‘Geil’. Zijn gezicht komt nu tegen de mijne, voel hem licht hijgen. Even elkaar zachtjes tongen. 

Dan gaat hij op zijn knieën en trekt mijn broek en boxer omlaag op mijn enkels. Mijn pik floept half stijf naar voor. ‘Wat een mooie dikke pik’ zegt hij en likt aan het tuitje van mijn lange voorhuid. Ik voel mijn pik in zijn warme natte mond gaan en zijn tong wrijft langs het gaatje in mijn eikel. Mannen kunnen vaak echt beter en met gevoel pijpen …. Hij trekt mijn voorhuid naar achter en kijkt naar mijn blote glimmende eikel en stijve pik recht voor zijn gezicht. Ik heb nu ook al voorvocht wat uit mijn gaatje druppelt. 

Hij wrijft wat voorvocht op zijn vinger en likt het op, terwijl hij me aankijkt. ‘Kom we gaan naar de slaapkamer’ en ik duw hem vooruit. Nu ben ik echt geil en niet meer nerveus. Ik trek mijn kleren uit, helemaal naakt. Hij trekt zijn kleren uit, behalve zijn zweetsokken. 

Op bed pijpen we elkaar, terwijl we op elkaar liggen, likken elkaars ballen. Opeens stopt hij zijn vinger hard in mijn kont, maar ik duw zijn hand weg. Hij heeft een mooie rechte pik, redelijk klein, licht behaard. Zijn lichaam is warm en lichtgespierd. Naast elkaar op bed even tegen elkaar liggen. Dan rukken we elkaars pik. Stoppen, en doorgaan met trekken, dan weer stoppen en kijken naar elkaars stijve pik. Ik heb veel voorvocht, maar wil nog niet klaarkomen. 

Zonder een woord gaat hij met zijn billen omhoog liggen, en doet zijn benen wijd. Hij duwt zijn natte vinger in zijn kontgaatje en draait ermee rond. Wow, dit is echt een geil sletje! Ik bekijk zijn strakke kontgaatje, een lichtbehaard roze sterretje. Ik lik hem voorzichtig. Hij is echt schoon, gelukkig! Ik stop mijn tong nu dieper in zijn kontje, lik zijn ballen, en hij kreunt. Ik ga tegen hem aan staan en wrijf mijn stijve natte pik langs zijn billen en dan tegen zijn roze gaatje. Ik kijk hem vragend aan. Hij knikt ‘doe maar man’. Ik wrijf wat spuug op mijn pik en duw mijn eikel zachtjes naar binnen bij hem. Hij kreunt en hijgt. 

Langzaam kom ik dieper in hem, een beetje stotend met mijn heupen. Hij voelt strak, maar hij lijkt oké en geniet ervan. Hij ligt op zijn rug met zijn kont omhoog, benen wijd, zijn voeten tegen mijn schouders. Ik ruik en lik aan zijn sokken en wordt nog geiler. Ik pak zijn voeten beet en ga een beetje rechtop, zodat ik mijn pik wat makkelijker dieper in hem kan stoten. Steeds harder en dieper neuk ik zijn jonge mannen-reetje. We kreunen nu allebei van genot. Doordat mijn lichaam ritmisch tegen de zijne stoot hoor je het geluid van ketsende lijven, ballen tegen elkaar. De rand van mijn bed bonkt hard tegen de muur. Maar het kan me niet schelen of de buren dit horen. 

Ik voel na een tijdje lekker neuken dat ik ga spuiten. Ik hou me even in en vraag ‘ik ga zo komen? Is dat OK?’. ‘Jaaaa!’ hijgt hij. ‘Of wil je het op je gezicht?’ vraag ik. ‘Nee, spuit maar lekker in me’.  Met een schreeuw neuk ik hem hard en diep en pomp mijn lading sperma in hem. ‘Lekker, lekker! Schreeuwt hij’ zijn ogen dicht en mond open. 

Ik blijf nog even half stijf en probeer hem nog een beetje te neuken. Ik pak zijn stijve pik en trek hem stevig af. Hij kijkt me aan en komt al snel ook klaar. Hij spuit veel en ver! Ik zie zijn klodders sperma door de lucht vliegen, tegen mijn arm. Gezonde jonge man haha!

We liggen stil en naakt naast elkaar. Ik pak een tissue en wrijf het zaad van mijn eikel en probeer het spul ook van mijn lakens te vegen, en van uit zijn kontgaatje. Mijn pik was gelukkig helemaal schoon uit zijn kont gekomen. 

Ruim een half uur liggen we zo, luisteren naar de geluiden van buiten en praten wat. ‘Ik vond het echt lekker man …. maar wel ons geheim toch!?’ 
Dan komt hij naakt tegen me aan liggen, ik voel zijn fitte warme lijf. Zijn billen tegen mijn slappe pik. Hij is weer geil en wrijft over zijn half harde pik. Hij speelt wat met mijn natte slappe slurf, en wrijft ermee tussen zijn billen. Hij draait zicht om en trekt zijn pik stijf terwijl ik kijk. Hij trekt dan met links ook aan mijn pik, die ook mooi rechtop gaat staan. 

‘Heb je weer zin?’ vraag ik. ‘Hmmmm ja geilerd. Wil je wat speciaals met me doen?’. Hij klinkt nerveus. Maar ook heel geil. Hij staat op van het bed, en neemt me mee op het balkon naast de slaapkamer. Ik woon op de 8e verdieping. Daar staan we dan buiten, het begin van de avond. Twee blote mannen met een stijve pik. Gelukkig zijn de buren niet huis zie ik. Hij gaat zitten, vlak voor mij. Kijkt me aan met zijn mond open, kijkt dan naar mijn pik. 

Ik snap wat hij wil. Ik pak mijn pik beet en hou die voor zijn gezicht. Ik word wat slapper en haal mijn voorhuid half naar achter zodat je mijn eikelgaatje mooi kan zien. Zo sta ik daar een hele tijd, we zwijgen en hij kijkt naar mij en dan weer naar mijn pik. De wind waait. 

Dan voel ik eindelijk een straal warme pis door mijn pik stromen. Het druppelt naar buiten. Dan steeds harder. In de mond van Edwin! Over zijn gezicht, zijn naakte lichaam! Hij wrijft mijn pis over zijn tepels en gezicht, slikt een beetje. Ik zak wat door mijn knieën en richt mijn straal op zijn pik. Hij rukt zich. Ik stop met pissen, er komt niks meer. Hij rukt zich hard en komt weer goed klaar met een schreeuw. Hij smeert zijn sperma over zijn buik, waar het mengt met mijn pis. Hij glimt een beetje. 

Ik ben wat duizelig en ga naar binnen. Edwin komt ook, en we tongen nog even. We knuffelen elkaar op bed, naakte warme natte lijven. Ik fluister ‘bedankt man, dat was echt supergeil!’. ‘Jij bedankt, echt’ zegt hij zachtjes. We gaan douchen, na elkaar, en drinken nog wat water. Na het aankleden loopt hij mij aankijkend de deur uit. ‘Bedankt’ een warme handdruk, hij zwaait lachend terwijl hij naar de lift loopt. 

Die avond voelt als een roes, snel wat eten. Hoe kan dit? Dit klopt toch niet!? Of wel …. Mijn bed is een smerig zootje. Ik ruk me snel nog even af, spuit gewoon in de lakens, en val in een diepe slaap. ‘s Ochtends ruik ik zijn geur nog steeds in bed. Die hele geile fitte jonge man. Het lijkt een droom. 

Daarna hebben we geen contact meer. Door omstandigheden is het clubje van het app-groepje niet bij elkaar geweest. 

Tot gister, weer een appje van Edwin ….. Wat zal ik doen? Wat wil hij? Is dit wel OK?

4149 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.