Sex therapie

Geplaatst door: snoepjevanweek op 22-07-23

Hallo hier Michael misschien is saai verhaal weet nooit. Is twee avontuurtjes een echt gebeurd en een verlangen dat gebeurde. We beginnen bij de donkerblonde psycholoog zag veel en toch weinig. overhemd bleef eerst hoog gesloten.Ik ging eigenlijk met heel ander doel naar hem. Maar vanaf eerste sessie rotzooide wij. Als mij aan raakte was geen probleem nu zeker wel. Tijdens eerste al ongemakkelijke sessie begon ik knoop naar knoop zijn overhemd te openen. Ik voelde opgewonden was eerste keer dat ik dat deed. Was enigszins teleurgesteld over het weinige borsthaar. Maar likte dapper zijn tepels waarna we tongde.


Onze baard stoppels schuurde wel de huid was beetje geïrriteerd nou ik ook. Met zijn tong wist hij raad als psycholoog was hij waardeloos. Ik verlangde niet naar sex met hem kwam met ander doel. Maar zijn kunstjes waren oke. We namen na vier sessies afscheid hij wilde meer dan ik.

Laten  maar mijn masseur bezoek bespreken was een erotische masseur. Was zeker niet knap wel charmant en had middel grote pik. De gordijnen gingen dicht we trokken onze kleren uit. ja eerst douchen ik was bezweet. Daarna mocht ik op de tafel gaan liggen. Was lekker de massage maar hij straalde verlangen uit. Hij kwam expres dichtbij kon hem aan raken zelf aftrekken kleine rukjes. De pret begon was na de massage kan vertellen. We gingen naar de slaapkamer was klein huis eigenlijk was alles in een ruimte. Het bed kraakte hield wel ons gewicht.

 Hij nam foto's van mij naakt en ik van hem voor hem pijpte. Hij was stijf  zijn pik maar hij wilde door mij genomen worden. Hij had alles in huis letterlijk. We genoten van elkaar ik was onwennig. Had nog nooit sex met een man gehad maar met zijn aanwijzingen lukte het. Zou eerste keer zijn we zagen elkaar nog paar keren. Toen kwam covid zag hem nooit meer erg weet ik niet. Mensen heb alle sessies op hoop gegooid lekkerst uit gehaald.

2527 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.