Hotelkamer

Geplaatst door: lurker op 29-07-23

Ik spreek via deze site met Menno af, waarbij mijn voorstel als volgt was:
- we spreken om 14:00 af en nemen een drankje in het restaurant van een hotel
- als onze ontmoeting ertoe leidt dat we beiden ‘op date’ willen met elkaar, loop ik naar de receptie, boek een kamer en app hem het kamernummer, waarna ik naar de kamer ga en de deur op een kier laat
- in de hotelkamer ga ik (grotendeels) uit de kleren en mag Menno één of meerdere keren op of in mij klaar komen, máár: elke stap wordt onderling afgestemd in de zin van ‘Menno stelt iets voor en ik ga daarin mee, of niet’
- Menno blijft wat mij betreft aangekleed tijdens on samenzijn
- Menno mag in het hotel blijven slapen en ontbijten als hij dat wil, ik doe dat niet

Ons gesprek duurt nog geen 10 minuten, waarin we kort kennismaken en beide merken wel naar een kamer te willen gaan. Menno vraagt of ik wil proberen tijdens het spel niet te praten, maar te reageren door te doen wat hij vraagt of ja te knikken, dan wel nee te schudden. Ik knik meteen ter instemming, sta op, leg 5 euro op tafel voor mijn drankje en loop richting de receptie.

Als Menno enkele minuten later de hotelkamer in loopt zit ik in de stoel te wachten. Hij doet de deur achter zich dicht, gaat op bed zitten en zegt “Kom voor me staan en kleed je langzaam uit, tot op je boxer”, dus dat doe ik.
Als Menno me van alle kanten bekeken heeft en ik met mijn gezicht zijn kant op sta zegt hij “Ga op de grond zitten” en ook dat doe ik.

Menno staat op, doet de rits van zijn broek omlaag en haalt zijn stijve tevoorschijn. Ik kijk naar die stijve vlak voor mijn gezicht, maar als Menno zich af begint te trekken zegt hij “Kijk me aan!”, dus dat doe ik.
Het duurt niet lang voordat Menno klaarkomt en zijn sperma in mijn gezicht spuit. Dat blijft daar vervolgens een minuutje op zitten en dan zegt Menno “Ga staan”, dus dat doe ik. Als Menno haast in commandostijl ook de volgende opdracht geeft, “Mond open”, doe ik dat ook nog steeds. Er zit een aardige hoeveelheid sperma op mijn gezicht en Menno gebruikt zijn vingers om de sperma mijn mond in te begeleiden. Als hij daarmee ophoudt en “Mond dicht en slikken” zegt, doe ik ook dat.

Het volgende ‘commando’ dat ik opvolg is “Mond open en weer gaan zitten”, waarna Menno zijn halfstijve piemel weer tevoorschijn haalt en de eikel richting mijn mond beweegt. Menno zegt “Kijk me aan!” en dat doe ik, waarna hij zijn eikel in mijn mond stopt. Als hij zegt “Pijp me!” beweeg ik onwennig mijn mond over zijn piemel. Ik pak mijn handen erbij om hem gelijktijdig af te trekken en meteen wordt zijn piemel weer helemaal stijf. Daarna gebruik ik weer eventjes alleen mijn mond. Niet veel later komt Menno alweer klaar, ditmaal ontvang ik zijn sperma direct in mijn mond. Als Menno zijn piemel terugtrekt en terug in zijn broek stopt, gaat hij weer op bed zitten. Hij kijkt nog steeds op mij neer als hij zegt “Toon je beloning ..” en dus duw ik met mijn tong het sperma in mijn mond wat naar voren. Als hij “.. en neem in ontvangst” er achteraan zegt slik ik zijn sperma wederom door.

Vervolgens stopt Menno het spel tijdelijk, al blijf ik op de grond zitten en Menno op bed. We kletsen over het weer, de politiek, etc. Opeens zegt Menno “Je verbaast je er misschien over waarom ik zo snel achter elkaar kon klaarkomen. Dat komt enerzijds doordat ik het heb opgespaard; vanaf het moment dat we enkele dagen geleden voor vandaag hebben afgesproken heb ik me niet meer afgetrokken. Anderzijds heb ik de afgelopen dagen extra veel eieren gegeten. Het goede nieuws is dat ik daardoor nu alweer zou kunnen komen en ook dit sperma wil ik graag in je mond zien verdwijnen, maar dan op een broodje” en demonstratief legt Menno een plakje casinobrood naast zich neer.

Ik kijk even naar het broodje en ben wel een beetje verbaasd over dit voorstel, maar als Menno aangeeft dat ik toch al twee keer zijn sperma heb doorgeslikt zonder iets erbij, dus dat dit ongetwijfeld makkelijker zal gaan, ga ik overstag. Daarop gaat Menno staan, haalt zijn piemel weer tevoorschijn en trekt hij zich een aantal keren af, waarna hij klaarkomt op het broodje. Als hij klaar is geeft hij dat broodje aan mij en hij gaat weer zitten met de mededeling dat we nu weer in het spel gaan. Dus als hij meteen daarna zegt “Kijk me aan en neem steeds een hap uit het broodje totdat het op is” dan doe ik dat. Als ik het broodje op heb gaan we weer uit het spel en vraagt Menno of het mee- of tegenviel. Ik geef aan dat het erg meeviel. Daarna praten we weer een tijdje over koetjes en kalfjes.

Na een tijdje gaan we weer in het spel. Ik moet gaan staan, mijn boxer uittrekken en deze aan Menno overhandigen. Ik doe dit met een verhoogde hartslag omdat ik vermoed wat er nu komen gaat en dat vermoeden is juist. Menno komt van het bed en zegt “Ga klaar liggen”, dus dat doe ik: knieën op de bedrand, een eindje uit elkaar, armen en bovenlichaam voorover op bed en dus met mijn kont omhoog. Menno pakt wat glijmiddel en smeert zijn piemel in, die alweer stijf is. Ook gaat er met behulp van zijn vinger wat in mijn gaatje. Gelukkig is Menno niet heel groot geschapen, dus lukt het me vrij aardig om me over te geven aan de situatie.
Menno geeft een paar tikken op mijn billen, maar ik geef daarop geen kik. Dat verandert als hij zijn piemel tegen mijn gaatje zet en vervolgens bij me naar binnen duwt, al blijft het beperkt tot een niet eens heel harde kreun. Als Menno me langzaam begint te neuken valt me dat eigenlijk best mee, dus laat ik het gewoon gebeuren. Als Menno na een tijdje in mijn kont klaarkomt, terugtrekt en nog een paar petsen op mijn billen geeft windt dat me een beetje op door de onderdanigheid die dat in me opwekt, maar dat ebt al snel weer weg als Menno naar de badkamer loopt om zich op te frissen.

Als Menno even later terugkomt hoop ik dat hij nog een paar petsen op mijn billen geeft, maar dat doet hij niet. Sterker nog, hij verontschuldigt zich door te zeggen dat hij vergeten was te zeggen dat we uit het spel waren toen hij zich naar de badkamer begaf. Daarop draai ik me om en ga op bed zitten om Menno, die in de
Na een tijdje vraagt hij of ik zin heb in een paar frietjes en dat heb ik inderdaad wel, dus Menno bestelt voor mij frietjes en voor zichzelf een hamburger en milkshake. Na een tijdje wordt de bestelling op de kamer bezorgd en als Menno weer bij het bed aankomt overhandigt hij mij de kleine portie frietjes. Hij zegt erbij “Ach wat stom, helemaal de fritessaus vergeten, kan ik wat sperma aanbieden ter vervanging?” en als ik verbaasd kijk zegt ie “Terug naar het spel!” er achteraan en hij haalt zijn stijve alweer tevoorschijn, waarop ik maar ‘gewoon’ de frietjes onder zijn piemel houd en hij zichzelf aftrekt totdat hij klaarkomt op de frietjes. Deze frietjes eet ik vervolgens op, terwijl ik Menno daarbij aankijk, hij heeft daar deze keer niet om hoeven vragen. Daarna zegt Menno “Uit het spel” en hij eet vervolgens zijn hamburger en drinkt zijn milkshake op.

We kletsen weer een tijdje over algemene dingen en dan vraagt Menno wat ik ervan vond, die piemel in mijn kont. Ik geef aan dat het me nog wel meeviel en daarop zegt ie “Dan neuk ik je nu nog een keer op je rug, kan ik je aankijken”. En hoewel ik theoretisch zijn voorstel af zou kunnen wijzen zeg ik niks terug, laat ik Menno de 2 kussens en deken klaarleggen waar hij mijn kont op wil hebben en ga ik er daarna ook op liggen, waarna ik uit mezelf ook met mijn handen mijn knieën vasthoud zodat mijn onderbenen een eind uit elkaar hangen. 
Ben ik nou zo nieuwsgierig naar dit standje of zo onderdanig? Hij heeft niet eens ‘In het spel’ gezegd …

Wederom doet Menno glijmiddel op zijn piemel en met een vinger ook in mijn gaatje. Daarna zet Menno zijn piemel weer tegen mijn gaatje terwijl ik hem aankijk, zodat hij kan zien dat ik geen weerstand heb tegen het in mij duwen van zijn piemel, sterker nog ik kijk hem aan alsof ik niet kan wachten. Dat is voor Menno het teken zijn piemel ineens helemaal naar binnen te duwen en me deze keer niet langzaam te neuken, maar met felle stoten. Hoewel ik daar ergens wel moeite mee heb en dus ook meer lig te kreunen, windt het me ook op om zo genomen te worden en dus krijg ook ik een stijve. Omdat Menno al vijf keer klaargekomen is vandaag, duurt het deze keer even. Als hij na een tijdje merkt dat hij gaat klaarkomen trekt hij terug, loopt naar de zijkant van het bed, zegt maar weer eens “Kijk me aan!” en uiteraard doe ik dat. Daarna schiet hij zijn lading weer eens in mijn gezicht, al is het niet zo veel meer. Harry kijkt vervolgens op mij neer en zegt “Je kunt gaan, je boxer hou ik als aandenken”.

Hoewel mijn gaatje nog een beetje open staat en mijn piemel nog redelijk stijf is, klonk dit toch wel weer als commando, dus kom ik meteen van bed af en kleed me aan. Het sperma van die laatste zaadlozing zit nog in mijn gezicht, waarna Harry het zonder woorden met zijn vingers weer richting mijn mond beweegt en ik deze dus weer open doe. Als Menno klaar is zegt hij “Dit is je beloning”. Ik slik daarop snel door en zeg “Dankjewel” terug, draai me om en verlaat de hotelkamer.

Het is tussen 7 en 8, dus Harry zou kunnen gaan dineren en / of blijven slapen, dat is aan hem.

2551 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.