Jan en Daan

Geplaatst door: janbi69 op 31-07-23

Af en toe gaat mijn vrouw een paar weken naar familie in t buitenland. Soms ga ik mee, meestal niet. Het rijk voor jezelf alleen is ook wel eens lekker.

Zo zat ik dan weer eens aan een lekker biertje op terras, i een hoekje, van een leuk plein hier. Het was druk, tafeltjes bezet, veel te zien, hou ik van.

Mag ik hier even een biertje drinken, vroeg een onbekende stem. Ik keek op. Een jongeman met hoed. Ja natuurlijk,  zei ik. Had een tafeltje voor 3 aso ingenomen, dus waarom niet. Dank u. Hij had een vriendelijk gezicht en een mollig, chubby lichaam. Oh, zei hij ben er wel aan toe. Wat drinkt u? Ergens kwam hij me bekend voor. Maar kon hem nier thuisbrengen. 

Terwijl we aan de praat raakten, keek ik naar zijn gezicht en piekeren me suf waar ik hem eerder had gezien. De hoed stond hem leuk. Ineens vroeg ik het hem. 2 weken terug was je hier met je vrouw, ik zat daar (wees) en ik proostte met mijn biertje. Ping!!! Lampje!. Maar hij had lang haar en ik  twijfelde toen of hij man of vrouw was. Duidelijk man, dus, maar waar was zijn mooie haar. Onder de hoed, schijnbaar.

O ja, zei ik. Ik weet het weer. We lachten. Overigens, ik ben Jan. Daan, was t antwoord. Hij vroeg naar mijn vrouw, dus ik vertelde. Arme jij, … helemaal alleen. We hadden schik. Hij was sympathiek, leuk. We namen nog een biertje en hij vertelde, dat hij IT-er was en (wees naar de overkant, 3 hoog) dat hij daar woonde.  Heel leuk, zei ik.

Bij het 3e biertje werden we wat vrijer. Zijn haar, begon ik. Hij tilde zijn hoed op. Vaak vind ik een man-bun niet leuk. Deze was heel mooi. Strak, geen haartje verkeerd,… zoals ik um graag zie bij een vrouw. Hij zette zijn hoed weer op. Hij was een kerel, hoor, zei hij. Maar soms, thuis, maakt hij hem. Deze keer voor t eerst naar buiten… nog wel beschermd, hoor, lachte hij. Hij keek me aan. Sorry, maar ik smolt. Ik vind um prachtig, stamelde ik. Hij knikte. Begrepen. Hij hield van mannen, vervolgde hij. Het gesprek werd dus intiemer. Wat oudere mannen. O echt, herpakte ik mezelf. Hoe oud ben je? 32 zei hij. En jij? 70, antwoordde ik. Best leeftijdsverschil. O, zei hij, maar je ziet er niet ouder uit dan 50, haha, dus leeftijdsverschil wordt al  veel kleiner. Maar hoe staat het met jouw seksleven dan?

Ik vertelde. Gelukkig getrouwd, maar geen seks. Ik vertelde waarom. Dan kom je een hoop tekort, zei hij innemend zachtjes. Valt wel mee, zei ik. Soms heb ik een kleine uitspatting. Maar dat moet op mijn pad komen. Met vrouwen? Vroeg hij. Ik kleurde tot achter mijn oren en knikte langzaam van nee. How cute, lachte hij. Ik had inmiddels wel een paal in mijn broek. Het gesprek wond me sowieso erg op en eigenlijk wilde ik, dat hij zijn hoed af zou doen, want eigenlijk vind ik een bun supergeil. Nee, zei hij, dat durf ik eigenlijk niet zo goed. Ik zet hem thuis weer af, zei hij verlegen. Vind je het mooi, dan? Ik knikte ja. Erg mooi? Ik knikte. Geil? Fluisterde hij. Ik knikte. Ooo, daddyoooo, nu maak jij me geil.

Daar zaten we dan op het terras. Allebei met een rode kleur, allebei tamelijk opgewonden. Zal ik mijn hoed thuis voor jou afzetten? De vraag was gewoon logisch. Ik betaalde snel onze biertjes en we liepen het plein over. Ik hoop, dat je van zoenen houdt. Allemachtig, zegt ie dat gewoon midden op het plein. En ik had al een harde. We liepen de hal van het gebouw in en stapten in de lift. In de lift stonden we tegenover elkaar. Langzaam verwijderde hij de hoed en ik kreunde. Wat een prachtig gezicht. Mooi? Prachtig, zei ik. Hij lachte, ik ook. Tegenover de lift was zijn voordeur. Het halletje was verlaten. Ik stapte naar hem toe en voorzichtig raakten onze lippen elkaar. Een kort kusje. Mijn arm omhoog en ik raakte zijn bun aan. Die bevalt je wel he, lachte hij. Ik lachte terug. Meer dan dat, zei ik. Ik aaide zijn bun, mijn pik was strak. Snel opende hij de deur en deze was nog niet dicht of gulzig zogen onze monden zich aan elkaar vast. Tongen verkenden elkaar mond. Onze handen waren overal. Hij was heerlijk chubby en zijn manboobs waren hemels. Ik kneep in zijn tepels en een hevig gekreun was het antwoord.

Zijn appartement was leuk, gezellig. Ga zitten, zei hij. Hij liep de kamer uit om naakt terug te komen met wat attributen. Snel kleedde ik me ook uit. Hij boog zich over me heen en mijn handen dwaalden over zijn lichaam tijdens de tongzoen. Hij maakte zich los, spreidde mijn benen, ging er tussen op de knieën zitten, rug naar me toe. Mijn handen gleden over de schouders, richting nek, over de strakke haren richting bun. Zoals gezegd, geen haartje verkeerd. Het gat van de bun uitnodigend. Ik kuste zijn nek. Oh daddy  wat heerlijk. Hij draaide zich om, pakte zijn pik, die in zijn gulzige mond verdween. Omg, het werd een stevige blowjob. O schatje, ik kom bijna. Hij draaide zich snel weer om, zijn hoofd wat achterover. De bun uitnodigend. Mijn pik verdween in de bun. Zijn haar kriebelde mijn kale zak en pik. Zijn handen drukte de bun stevig bij elkaar. Zo neukte ik mezelf klaar. Het was veel. Ik had mezelf een week niet afgetrokken.  Ja, schatje, spuit me maar onder. Tering wat was dat lekker.

Toen ik uitgeraasd was, draaide hij zich om en likte mijn pik schoon. De gedeeltelijke zaadzoen was uitmuntend. Ik had mijn armen en benen om hem heen geslagen en reed met mijn kutje tegen zijn harde pik aan. Ik graaide door zijn haar, maakte er een puinhoop van. Haar, zaad…. Wat wil je, vroeg hij plagerig. Ik drukte mijn kutje nog harder tegen hem aan. Uiteraard had ik nergens op gerekend en was dus niet gespoeld, maar ik zag, dat hij al tissue had meegenomen. De schat. Hij graaide in de attributen en haalde het glijmiddel tevoorschijn. Mijn kutje werd goed ingesmeerd, zijn pik ook en hij zette de eikel voor de hemelpoort. Ik trok hem naar me toe, bood mijn kutje dringend aan en langzaam verdween hij in me. Ohhhh, riepen we beiden. Das lang geleden, zei ik. Spuit me zo maar helemaal vol.

Langzaam begon hij me te neuken. Zoenend, vrijend, liefdevol werd ik genomen. Zijn eikel schuurde steeds langs mijn prostaat. Op moment dat hij terug trok, kneep ik mijn kutje samen. Ohhh, schatje, ik hou het niet meer en ineengestrengeld werd ik gevuld met zijn zaad. Schokkend en kreunend kwam hij. ik trok aan zijn haar, zijn bun, {wat er nog van over was) Blijf in me, kreunde ik. Ga niet meer weg. We lachten er allebei om. Maar uiteindelijk gleed hij toch uit me. Gelijk was er tissue, want er kwam oa een hoop zaad mee.

Kom, zei hij later. Laten we douchen. Mag je mijn haar wassen. Hij haalde zijn haar uit elkaar. Veel plakte nog van mijn zaad, maar uiteindelijk lukte het. Lang haar had hij, bijna tot zijn kont. Later vertelde hij, dat hij er heel trots op was. Had altijd lang haar willen hebben. Ben niet verwijfd of zo, maar vind het gewoon mooi. Geeft veel werk, maar dat is niet erg. We zoenden elkaar en liepen naar de badkamer. Daar waste ik zijn haar, liefdevol, alsof het mijn eigen haar was. Ik waste hem helemaal, dat prachtige volle lichaam, die heerlijke kont met die heerlijke kut…. Mijn pik was inmiddels alweer hard. Alles wond me zo verschrikkelijk op… ik zeepte zijn billen in, waste zijn kutje, spoelde na en mijn vinger verdween erin. Hij was ervaren, voelde ik. Hij zuchtte. Lekker, schatje, toe maar.

We waren klaar, maar nog nat. Hij trok me kletsnat met hem mee, liet zich op bed vallen en trok mij mee. Ik ben niet zo’n neukert, maar hij was zo opwindend, mijn pik verdween moeiteloos in zijn kutje. Ook hij sloeg armen en benen om mij heen, zoende me hevig, terwijl ik niet veel later al woelend door zijn haar in hem kwam.

Toen we later uit lagen te hijgen, vroeg hij: blijf je? Wil nog even van je genieten. Tja, had geen wachtende thuis, dus ja, prima. Ik hoopte al, dat je dat zou zeggen, zei hij, straks wordt er wat eten gebracht, door een hele leuke jongen. Hij moet tot 6 uur werken in het restaurant en daarna neemt hij altijd wat lekkers mee. Ook zichzelf. Ook hij heeft prachtig haar, maar weer heel anders dan ik. We doken weer snel onder de douche, hij spoelde mij en het was mijn taak om zijn haar te doen.

3042 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.