Sexbioscoop

Geplaatst door: djordymartens op 01-08-23

Zoals eerder aangegeven heb ik nu al 30 jaar een dubbelleven. Normale leven ben ik mannelijk en 100% hetero. Maar soms raak ik zo pikgeil dat ik er alleen vanaf kan komen om daadwerkelijk iets te doen. 


Cruisen fascineert mij, mannen met dubbelleven die jagen naar sex, lust, geiligheid, spuitende pikken. Zonder een woord te delen bevredig je elkaar.
Ik ben puur pikgericht en zoek altijd wel een lekkere pik, wel hygiënisch, leeftijd en uiterlijk is onbelangrijk.
Ik ging vaak midden in de nacht de parkings af, maar het stond mij tegen dat het onveilig is, politie, potenrammers, etc. Tot ik een sexbioscoop had ontdekt. Nu 20 jaar geleden, ik was 25 jaar.
Ik was single en pikgeil, het was zondagochtend. Ik was al gelijk aan het chatten en kwam in contact met een oudere man. Hij stelde voor om elkaar te ontmoeten bij sexshop Candy in Tilburg. Ik had geen idee, maar een neutrale plek sprak me aan.

Ik was zo geil, zat naakt achter de pc, even de webcam aan, net aks hem. Grote behaarde vent met een dikke penis, mooie grote eikel erop. Daar werd ik nog geiler van. Mijn pik was keihard, de aders stonden erop, mijn eikel paars glimmend. Ik stond op knappen...... dus het werd een date, 12u daar.

Ik heb een uur gedouched, gespoeld en alles lekker fris en schoon. Alleen een joggingsbroek zonder iets eronder en een strak shirt (ik was toen echt slank !). In de auto was ik zo zenuwachtig, maar mijn pik tintelde. Ik kwam aan op de korvelseweg en parkeerde mijn auto. 

Het was een sexshop, vreemd. Ik liep naar binnen en moest vragen naar de bios, dus zo gedaan. Ik betaalde aan de kassa en ze zei dat ik om dat bord moest lopen en dan zag ik het vanzelf. Een gang en ik zag al borden zaal 1, zaal 2, zaal3. Ik liep door en keek even vluchtig in elke ingang. Het waren kamers met bankstellen en stoelen en overal draaide een pronofilm. Er zaten mannen binnen, elk zaaltje wel wat. 

We hadden afgesproken bij de bar, dat was de eerste rechts. Ik liep naar binnen en gelijk zag ik een man zitten. Grote vent, tegen de 50 ofzo, baardje, 100kg ofzo, groter dan 1m90, grof en mannelijk....... hoi.
Ik was toen misschien 70 kg, slank en veel jonger, dat beviel hem wel. "Je bent lekker" en hij kneep in mijn kont. "Hier neem maar" en hij gaf mij een xtc pilletje met een cola. Ik slikte het gelijk door.

Kom, gaan we een film kijken. Ik liep achter hem aan naar de trap naar boven. Daar was nog een zaal. Het was donker en er stonden 5 of 6 bankstellen. Een film draaide op het grote scherm.......een vrouw werd gebeukt door een grote bruine pik. Verder zaten er 4 man binnen, allemaal wat uit elkaar. De mannen waren ook allemaal ouder.

We gingen zitten op een bankstel wat vrij was, vooraan bij het scherm. Ik ging naast hem zitten en hij legde zijn hand op mijn been. Zo keken we een paar minuten naar die pornofilm. Ik was zenuwachtig, maar de geiligheid ging winnen. Met zijn ander hand deed hij zijn broek open, riem los, gulp open... verder liet hij het zo. Weer keken we een paar minuten de film. Zijn hand op mijn been zat zachtjes te wrijven en ik legde mijn hand ook op zijn been. Ik streelde zijn been en met mijn vingertopjes kwam ik dicht bij zijn kruis. We zaten zo elkaar flink op te geilen, die aanraking vlak bij je pik zorgt voor een behoorlijke stijve tintelende penis, bij mij en bij hem.

Wie zet de eerste stap ?
Hij maakte het touwtje los van mijn joggingsbroek. En dat was mijn moment om mijn hand op zijn bobbel te leggen.
Zijn heupen gingen gelijk omhoog en ik voelde een enorme harde pik. Ik wrijfde even over zijn bobbel en trok toen zijn onderbroek naar beneden. Hij hielp gelijk mee om alles tot aan zijn knieen omlaag te trekken. Zijn enorme penis lag nu op zijn buik en ik pakte hem vast. Jezus dat ding was dik.

Het pilletje begon te werken....ik voelde me blij en nog geiler.
Ik zat gewoon te kreunen van geiligheid en ging er beter voor zitten. Ik keek nu alleen nog naar zijn pik terwijl ik hem aan het masturberen was. Hij keek mij aan en ik likte mijn lippen al kreunend. "Vieze slet ben je"..."Vieze flikker, mmmmm". Hij begon te hijgen en beveelde mij om hem lekker te zuigen. Hij pakte mijn hoofd stevig vast en duwde mij hoofd naar zijn pik. Ik voelde zijn enorme kracht.

Ik deed mijn mond open en zijn penis met ziltige piksmaak zat in mijn mond. Hij had mijn hoofd zo stevig vast, dat ik even paniek hard of ik er nog uit kwam. Hij zat nu hard te hijgen en neukbewegingen te maken in mijn mond. Mijn bek was opgerekt en het kwijl liep langs zijn penis. Hij duwde diep maast gelukkig niet helemaal. Ik probeerde mijn lippen helemaal te sluiten en met mijn tong te masseren. Maar hij neukte mij vrij hard. 

Het begon op te vallen en er stonden nu een paar mannen eromheen te rukken. Ik zat nog een beetje op mijn zij, maar voelde toen iemand mijn heupen pakken. Terwijl nog in mijn mond hard werd geneukt door die dikke penis, werd ik op mijn knieën gezet. Ik holde mijn rug, zodat mijn kontje hoog en bol naar achteren stak. Ik voelde nu overal handen en werd flink betast.

Mij joggingsbroek werd naar beneden getrokken zodat ik mijn bloot was. Die handen gingen door mijn naad en zaten aan mijn geslachtdelen. Er stond een vent achter die man die ik aan het pijpen was en had zijn broek ook uit. Zijn pik bungelde naast het gezicht van die grote vent. Hij trok mijn hoofd omhoog aan mijn haar en ging onder mij vandaan. Hij hield mijn hoofd vast aan mijn haar en zei dat ik dit vent moest pijpen. Ik moest een stapje naar voren doen, maar dat ging vanzelf omdat hij aan mijn kop trok. Mijn bek zat nu voor die stijve pik. Deze was normaal geschapen, 17cm ofzo en was lekker stijf. Velletje half over zijn eikel. Hij was zeker tegen de 60 denk ik. 

Hij duwde zijn penis in mijn mond en die was veel dunner, mijn kaakspieren waren blij. Ik kon hem nu ook beter pijpen. Harder zuigen en meer stimuleren met mijn tong en lippen. Ik had gelijk een lekker ritme. Mijn hoofd werd losgelaten door die grote vent en deze man legde rustig zijn hand op mijn hoofd, geen druk.

Ik voelde twee handen mijn billen uit elkaar trekken en gelijk een koude substantie droop op mijn kontje. Met vingers werd alles goed ingesmeerd en ik hoorde die grote vent zeggen "deze gore slet moet geneukt worden".
Ik hoorde het, ik voelde vingers, die ook meer druk zette, maar had geen idee wie er achter mij stond. "Mmmmm lekker strak kutje"..... " kom neuk hem maar"
En toen voelde ik alle handen verdwijnen, een hoop gerommel, gulpen riemen, etc. Tot ik ineens iets tegen mijn sterretje voelde, zacht warm. De druk werd hoger en ik voelde mijn kutje open gaan. Zeker een minuut duurde dit proces totdat ineens zijn eikel erin plopte. Hij bleef stil en ik kon wennen. Maar het was lekker, deze pik was ook niet extreem groot. Dus ik duwde mijn kontje naar achteren. Hij zetten tegendruk en ik voelde zijn pik in mij glijden. Nu voelde ik een hand op iedere bil en zijn buik tegen mijn koude billen. Mmmmm heerlijk dit. Hij begon nu met neuken en het gevoel was goddelijk. Ondertussen kon ik mij weer concentreren op die pik in mijn mond.

Ritmisch werd ik langzaam geneukt. In uit in uit in uit in uit. Ik voerde de druk op bij de mijn die ik aan het pijpen was. Ik werd een slet. Ik kreunde geil en pijpte en ging ritmisch mee met de neukbewegingen. Ik proefde voorvocht en volde zijn pik extra hard worden. Doorgaan dacht ik, tempo iets hoger. Ik wil zijn zaad... ondertussen hoorde je het geroezemoes, het geruk, het was druk. 

Die vent ging spuiten en wou hem uit mijn mond trekken. Maar ging mee naar voren zodat hij wist dat hoj in mijn mond mocht spuiten. Gelijk beide handen op mijn hoofd en diepe stoten in mijn mond. Bij de laatste stoot schokte zijn pik. Bij elke schok een dikke straal zaad. Hij kreunde en het geroezemoes werd groter. Je merkte dat iedereen het wilde zien. Bijna dringen. Aaaaaah en hij ontspande. Ik likte alles op en slikte zijn zaad door. 

Hij trok zijn pik uit mijn mond en ik legde mijn hoofd op de bank en ging op in het neuken. Ook hij was aan het klaarkomen en was nu hard aan het stoten. Ik voelde zijn handen nu op mij midden en hij trok mijn kont hard tegen zich aan. Ik draadde met mijn kutje en hij spoot nu in mij. Ik voelde zijn pik hard spuiten, dat geklop en dat samentrekken. Ik kreeg een arm gevoel en hij trok hem uit me.

Nu kwam ik iets omhoog en kon goed zien dat er veel mannen stonden. Ik zou zeggen, misschien wel 10.

Die grote vent had duidelijk de leiding en pakte mij op. Ik werd op mijn rug gelegd en hij kwam voor mij zitten. "Gore flikker, ik ga je gebruiken". Hij spreidde mijn benen bijna in mijn nek en vroeg de kijkers ieder een been vast te houden. Mijn kutje was toegankelijk en open. "Spuit op zijn kutje" zei hij en ineens stond een vent zich af te trekken. Hij hielde zijn eikel 2 a 3 cm bij mij sterretje vandaan en kwan kreunend klaar. Dikke witte klodders zaad lagen nu op mijn kut. Hij werd opzij geduwd en nog een vent begon gelijk met spuiten. Hij was iets te laat dus de helft spoot hij op de bank maar de andere helft over mijn kut en ballen.

Die grote vent was nu helemaal naakt en had zijn enorme stijve pik vast. Hij ging voor mij staan, iets gebukt en duwde zijn penis tegen mijn kut. Heel zijn gewicht gebruikte hij om door te duwen. Zonder genade schoof zijn dikke penis in mijn kut. Ik werd opgerekt en daar moest ik echt aan wennen. Ik legde mijn kin op mijn borst en kon nu zijn dikke stom zien met rondom wit zaad als glijmiddel. Hij begon nu echt hard tevstoten en je hoorde het soppen. Eindelijk ontspande mijn kutje, mede door de xtc.
Ik zat in een roes. 

Hij pompte hard en mijn half stijve pik bewoog hard mee. Iedereen keek.
Het was enorm lekker, alsof je heel langzaam klaarkomt, zonder die climax. Het gevoel was er altijd. Mijn pik druipte, er hing een slijmerige sliert voorvocht aan. 

Ineens voelde ik stralen sperma in mijn nek en over mijn borst, er kwam iemand achter mij klaar en spoot op mij....Die grote vent was zo egoistisch aan het neuken, zo hard, ik schokte met heel mijn lichaam mee en met een paar keiharde stoten spoot hij in mij. Het was zo hard. Aaaaaaaaaah kreunde hij het uit en hij trok zijn pik uit me. Dat gevoel was ook zo lekker om even geen pik in je te hebben. Alles was kletsnat van het zaad en ik lag er uitgeteld bij.

Die grote vent stond op en begon zich aan te kleden. Ik lag roerloos en de kijkers keken alleen. Afwachtende wat die grote vent ging doen. Maar hij liep weg zonder iets te zeggen en zo de trap af.

Dit was even een raar moment, niemand wist wat hij moest doen. Ik was botergeil en wilde ook spuiten. Ik zat helemaal onder het zaad. Ik stond op en ging met mijn handen tegen de muur staan, kontje naar achteren, rug hol.
Het leken wel uren, maar na een minuut kwam er een man naar mij toe, helemaal naakt. Ik was ook zo glibberig, dat wil je niet op je kleren hebben zodat je vrouw dat kan zien. Hij duwde zijn stijve pil bij mij naar binnen. En pakte met een hand mijn pik vast. Terwijl hij rustig aan het stoten was hijgde hij in mijn oor. Ik hoorde en voelde zijn warme adem tegen mijn oor. Ik genoot deed mijn ogen dicht en kwam zo lekker klaar. Ik spoot tegen de muur. Hij schudde zijn hand schoon van mijn sperma en concentreerde zich nu op het neuken. Na een minuut kwam hij ook klaar.

Het was duidelijk dat het klaar was, dus bijna iedereen vertrok. Ik was echt zo glibberig van het zaad. Overal liep het langs. Mijn kleren waren hier en daar kletsnat. 

Ik trok alles op en liep naar beneden. Met een paar vegen heb ik wat zaad wegeveegd met wc papier en gelijk vetrokken. Ik moest 100 meter over een drukke straat onder het zaad.

Helaas doe ik nu alles met condoom ivm ziektes, maar ik ben zo blij dit meegemaakt te hebben. Ik denk er nog zo vaak aan als ik mezelf aftrek. Ik was echt met mijn 25 jaar een lustobject....

3802 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.