Fahren auf der autobahn

Geplaatst door: hans492 op 04-08-23

Fahren auf der autobahn

In de zomervakantie verheug ik me er altijd weer over om in de auto te stappen en dan richting het zonnige zuiden te gaan. De reis er naar toe brengt me langzaam in een vakantiestemming en ook het autorijden er naar toe  is als het ware een spirituele ervaring. Uren geconcentreerd achter het stuur en hoe verder je onderweg bent hoe meer ontspannen je raakt. Vaak krijg ik dan een kriebelend gevoel in mijn onderbuik en wrijf dan regelmatig zachtjes over mijn half stijve lul wat een heerlijke sensatie teweeg brengt.

Om de paar uur stop ik dan even het liefst bij een parkeerplaats in het bos met wc om mijn half stijve pik even lekker tevoorschijn kunnen halen in een pissoir. Deze zijn hier eenvoudig van aard en meestal ontbreekt dan ook de tussenschotten.  Regelmatig kom ik dan mannen tegen die blijkbaar hetzelfde ervaren want als ik dan sta te plassen kijken ze ongegeneerd naar degene die naast hun staat daarbij spelend met hun lul. Ik vind dat altijd reuze spannend. Sommige mannen hebben hier niets mee en gaan vaak in een hokje met deur om een plasje te doen maar dat is natuurlijk ook OK. Af en toe kom ik dan mannen tegen die duidelijk wel wat meer willen dan kijken en als het een lekkere man is waarom dan niet denk ik. Onlangs reed ik weer eens op een warme en zwoele dag. naar Italië over de Duitse Autobahn. Ik had al uren gereden en zag een mooie rustige parkeerplaats in het bos waar ik stopte. Er stonden een paar campers en wat auto’s . Ik had een korte broek  en een dun shirt aan en liep op min gemak naar de wc. Met een half stijve is het moeilijk plassen dus stond ik er al enige minuten toen een andere man van in de 40 naast mij kwam staan. Hij maakte zijn broek los en liet deze zakken terwijl daarna een behoorlijk forse lul uit zijn onderbroek floepte. Hij keek me aan en lachte. Valt niet mee he om met een stijve te pissen zei hij.

Ik lachte terug en zei nee inderdaad. En nu ik dat lekkere ding van jou zie wordt het er ook niet beter op voor mij zei k ik lachend. Het ijs was gelijk gebroken en hij kwam dichterbij en trok zijn broek geheel naar beneden. Ik zal je wel even helpen zei hij lachend. Hij trok me tegen zich aan en begon heftig te tongen terwijl hij mij tegen zich aan drukte gleden onze lullen lekker tegen elkaar aan en wreven over onze onderbuiken. We bleven lange tijd zo lekker bezig met elkaar aan het opgeilen. Het werd al behoorlijk glibberig van al dat voorvocht. Hij ging hierna op zijn knieën zitten en begon me heerlijk diep, zoals alleen een man dat kan te pijpen en te likken,. Ik was zo geil dat het niet lang zou duren of ik zou een enorm orgasme krijgen en zei dit tegen hem. Ondertussen was hij bezig zich zelf af te trekken en hij zei met zwoele stem dat hij mijn zaad wilde proeven en dat ik in zijn mondje mocht komen. Op dat moment werd het mij teveel en met een paar krachtige stralen spoot ik mijn zaad die in zijn keel. Hij genoot er intens van en spoot niet veel later zijn zaad wel een paar meter verder op de grond. Wat een geil gezicht was dat. Toen stond hij op en bedankte mij met een heerlijke lange tongzoen. Heerlijk was dat Ik houd van mannen die genieten van mijn zaad en me daarvoor bedanken.  Ik kleedde me snel weer aan en liep terug naar mijn auto. Wat was je lang weg zei mijn vrouw nog. Ja schatje ik heb vakantie en dan  hoef ik me niet te haasten toch! ze kon niet anders dan dat te beamen. En zo werd dit avontuurtje weer een mooi begin van een prachtige vakantie. Als je er voor open staat dan blijkt dat heel veel mannen vaak zin hebben in ongecompliceerde seks met een andere man er lekker even  tussendoor. En we zijn toch op de wereld om elkaar een mondje of handje te helpen nietwaar.

Xxx Hans

3005 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.