Jos

Geplaatst door: lurker op 07-08-23

Op het werk loop ik weg van mijn werkplek en ik rek me uit als een collega van dezelfde vleugel, maar niet uit mijn team een opmerking maakt. Het is Jos en hij zegt "Ik zie je buik". Ik had mijn armen net alweer laten zakken, haal als reactie op zijn opmerking mijn schouders op en meteen pakt Jos door, hij zegt "Jammer dat ik je boxer niet zie". Ik vraag "Hoezo?" en hij zegt "Dan had ik daar een opmerking over kunnen maken". Ik zie er de humor wel van in en trek een stukje boxer boven mijn spijkerbroek uit. Jos zegt nu "Ik zie je boxer" en daarop haal ik wederom mijn schouders op. Jos zegt nu "Als het je niet uitmaakt, mag ik hem dan helemaal zien?".

Ik blijf even verbaasd staan en zeg "Ik kan toch niet hier mijn broek omlaag trekken?". Jos reageert met "Wel als niemand het verder ziet. We zijn de laatsten op de afdeling, iedereen is al naar huis". Ik denk even na, overweeg wat ik zou kunnen zeggen of doen, maar mijn nieuwsgierigheid wint het en dus maak ik mijn riem los, knoop mijn broek open en duw mijn broek omlaag en laat deze tot onder mijn knieën vallen.

Meteen zegt Jos "Die broek helemaal uit is zeker te veel gevraagd?" Ik bedenk hoe onhandig deze situatie is en dat er feitelijk niet zoveel verandert als ik hieraan toegeef en dus doe ik mijn schoenen en broek uit. Als Jos dan vraagt of ik mijn shirt ook aan de kant wil gooien doe ik ook dat. Ik heb nu alleen mijn sokken en boxer nog aan en Jos bekijkt me van alle kanten, waarna hij achter me gaat staan en vraagt of ik mijn ogen dicht wil doen, maar dat wil ik niet.

Jos zegt rustig dat ik hem kan vertrouwen, dat ik mijn boxer aan mag houden, maar dat hij het heel spannend zou vinden als ik mijn ogen dicht zou durven doen. Net als ik mijn ogen daarop dicht doe vraagt Jos fluisterend vlak bij mijn oor of hij een blinddoek om mag doen. Van schrik open ik mijn ogen weer en ik zie dat hij al een blinddoek in zijn hand heeft, hij beweegt deze richting mijn gezicht en .. ik laat hem deze bij mij om doen. Geen idee waarom, kennelijk ben ik zo geïntrigeerd door deze hele situatie die ik inderdaad heel spannend vind. Tegelijk ben ik zo nieuwsgierig waar dit naartoe gaat dat ik het spel nog wel even mee denk te spelen.

Jos legt een hand op mijn schouder en vraagt me op de grond te gaan zitten, wat ik doe. Als ik Jos "Speel ze, maar wel graag zonder handen" hoor zeggen en even later iets tegen mijn mond voel besluit ik mijn lippen en tong te gebruiken om dit 'object' te verkennen. Vrij snel heb ik in de gaten dat dit zijn stijve piemel is en na een tijdje neem ik de hele eikel in mijn mond, waarna ik rustig begin met pijpen.
De ademhaling van Jos hoor ik sneller en sneller gaan en na een tijdje trekt Jos terug, kantelt hij mijn hoofd naar voren, slaakt een grote kreun en komt klaar in mijn haar.

Even later hoor ik "Kom overeind" en dat doe ik. Ik word meegenomen naar een andere ruimte waar o.a. een bank staat en Jos gaat daarop zitten, waarna hij mij daar zittend voor positioneert. Jos heeft zijn broek en schoenen ook uit gedaan, maar dat weet ik nog niet. Hij gaat onderuit liggen met zijn benen omhoog en zegt "Speel nogmaals alleen met je mond en tong", waarna ik voorover moet bukken en hij mij vraagt zijn ballen te likken en in mijn mond te nemen. Ik doe zoals gevraagd.
Als Jos me even later vraagt hem te rimmen gaat er een rilling door mij heen die ik niet direct kan thuisbrengen, maar ik merk vrij snel dat ik dit wil uitproberen en dus beweeg ik mijn tong over zijn ballen verder omlaag en als ik zijn gaatje vind zet ik mijn tong er eerst alleen even tegenaan.

Enkele tellen later duw ik mijn tong naar binnen en rim Jos zachtjes en rustig. Vrij snel roept Jos echter "Harder!" en dus voer ik het tempo op en probeer ik mijn tong zowel wat sneller achter elkaar, als ook wat verder naar binnen te duwen. Dit lukt vrij aardig want Jos zijn gehijg neemt weer toe. Toch moet ik dit meerdere minuten volhouden, wat na een tijdje toch wel wat zwaar begint te worden, voordat Jos opnieuw onder een luide kreun zijn sperma in mijn haar achterlaat. Dan gebeurt er eerst even niks, maar na niet heel lang wachten zegt Jos "Blijf even zitten, ik ben zo terug" en ik hoor zijn voetstappen bij me vandaan gaan.

Ik zit vervolgens een hele tijd te wachten, waardoor ik me zo nu en dan echt afvraag waarom ik die blinddoek niet af doe, ik heb mijn handen vrij en hij is toch ergens anders?? Maar ik doe het niet en als ik na wat een eeuwigheid lijkt te zijn weer voetstappen dichterbij hoor komen denk ik 'Eindelijk! Jos is er weer!'. Jos maakt gebruik van de situatie door kortaf te zeggen "Mond open!" en dat doe ik, waarna hij meteen zijn stijve naar binnen duwt en hij zijn piemel vervolgens in mijn mond heen en weer beweegt. Op een gegeven moment gaat het wat ruw waardoor ik een hand omhoog beweeg omdat ik hem af zou willen houden, maar Jos zegt meteen "Handen op de grond!" en dus doe ik snel mijn hand weer op de grond.

Dat is voor Jos het teken mijn achterhoofd met zijn handen vast te pakken en me nu echt in mijn mond te gaan neuken. Harde stoten komen nu tot en vaak ook voorbij mijn huig, waardoor ik om de haverklap moet overgeven. Ik wil mijn handen om de haverklap omhoog brengen om hem de stoten af te weren, maar het lukt me om die neiging te onderdrukken. Als ik overgegeven heb wordt mijn mond door Jos meteen weer verder gebruikt als neukgat. Ik voel me inmiddels gedegradeerd tot speeltje van Jos en zo ziet hij dat ook, want als hij na een tijdje klaarkomt in mijn keel trekt hij terug en zegt "En wat zeggen we dan?". Ik antwoord "Dank u wel" en krijg afgesnauwd dat ik "Dank u wel, meneer!" had moeten zeggen, dus zeg ik snel "Dank u wel, meneer!".

Dan gaat de blinddoek af en krijg ik opdracht mijzelf te fatsoeneren en de vloer schoon te maken met schoonmaakspullen uit het aanrechtkastje. Dus ik maak in de w.c. mijn borstkas schoon en droog en mijn haar en boxer ook, voor zover dat gaat. Daarna begeef ik me naar de keukenkast voor de schoonmaakspullen. Als ik later bij de bank klaar ben met het schoonmaken zegt Jos "Jammer dat ik beloofd heb dat die boxer aan blijft, maar ik mag er vast wel even aan zitten, kom voor me staan", dus kom ik voor hem staan. Jos betast mijn piemel door het stof heen, maant me om om te draaien en betast daarna ook mijn billen door het stof heen. Dan zegt hij "Ogen dicht!" en dat doe ik.

Dan trekt hij mijn boxer aan de achterkant helemaal omlaag zodat hij rechtstreeks aan mijn billen kan zitten. Eerst doet hij dat nog vrij zachtjes, maar dat verandert naar knijpende en billen uit elkaar trekkende bewegingen waardoor ik al vrij snel een stijve krijg. Jos komt daar ook achter als hij me wederom maant om te draaien. Dan pakt hij mijn boxer aan de zijkanten vast, trekt deze langzaam naar beneden totdat de bovenkant van de boxer langs mijn piemel schiet en deze een aantal keer op en neer doet bewegen. Dan zegt Jos "Sletje kijk me aan!” en ik open mijn ogen. Vervolgens zegt hij “Zeg sletje, wil je misschien in je kutje geneukt worden? Dat kan ook nu meteen met je boxer nog steeds aan" en ik kan alleen maar "Ja, meneer" terugzeggen, waarna ik me wederom moet omdraaien, maar deze keer ook voorover moet gaan staan.

3258 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.