De Maaltijdbezorger

Geplaatst door: bootwanker op 18-08-23

Al een paar jaar laten Frank en ik maaltijden van Hello Fresh bezorgen. 4 maaltijden per week. Niet om reclame te maken, maar we zijn erg tevreden over het gemak ervan. Alle ingrediënten en recepten erbij. Klaar. Het bijzondere is wel dat de bezorgers eigenlijk nooit dezelfde zijn. Soms een vrouw, maar meestal een man variërend in leeftijd van heel jong tot wat ouder. En natuurlijk kijken we bij de mannen of er wat leuks bij zit. Nergens om, maar het oog wil ook wat. Of niet soms. In de supermarkt kijk ik altijd rond wie er rondloopt van het personeel. En natuurlijk kijk ik vooral naar de jongens. En toch zie ik heus wel of er een mooi meisje of mooie vrouw tussen loopt. Het maakt het boodschappen doen toch wat minder vervelend als je wat leuke mensen tegenkomt. In onze supermarkt loopt vaak het een heel mooi donker meisje rond. Ziet er keurig verzorgt uit en heeft het haar in zo’n hele mooie knoet op het hoofd zitten. Ik kijk altijd even of ze rondloopt. En dan is er nog een heel aardig Amerikaans meisje, waar ik altijd even een praatje mee maak. Het is gewoon even wat aangenamer als er wat leuke mensen rondlopen dan een paar vervelende ouwe zeurpieten.

En dus ook bij de bezorging van Hello Fresh is het toch leuker als er een leuk iemand de doos met spullen aangeeft. En Frank klaagt dat ik vaker de leuke jongens heb dan hij. Niet dat je er wat aan hebt. Het is bijna elke keer een ander. Een wonder als je iemand voor de 2e keer ziet.

Sinds een poosje hebben we nu al een paar keer dezelfde jongen aan de deur. De eerste keer dat ik hem zag staarde ik hem aan en vergat zo ongeveer de doos aan te pakken. “Meneer uw doos” en ik pakte verstrooid de doos aan. Ik denk dat hij nog geen 30 was. Knap gezicht met bruine ogen, leuk kapsel, volle lippen. Slank lijf met een paar bescheiden tribal tatoeages op beide armen. Reclameshirtje, strakke spijkerbroek en mooie sneakers.


Frank jaloers dat ik weer geluk had. De keer erop was er een ander. Echter een paar weken later had Frank ook geluk en na die tijd zaten we elkaar wat op te geilen en te fantaseren over dat joch. Zo ging dat een aantal maanden door. Af en toe zagen we hem verschijnen en keek ik of Frank met genoegen naar hem. Als hij wegliep zag je nog dat hij best een dikke bobbel in de broek had en een mooi strak kontje. In de app staat altijd wie de bezorger is en ik had inmiddels gezien dat hij Ab heette. Tenminste dat stond in de app.

Na een aantal maanden vroeg hij ineens of hij even gebruik mocht maken van het toilet. Natuurlijk mocht dat. Intussen zette ik de doos op het aanrecht. En plotseling stond Ab achter mij en duwde zijn kruis tegen mijn kont aan. Hij duwde mij tegen het aanrecht aan en ik voelde een harde bobbel tegen mijn kont duwen. Frank zat naast ons op ons kantoor te werken en had nog niet door dat Ab binnen was. Ab fluisterde in mijn oor: “Vanavond ga ik jullie mijn sletjes maken. Ik heb heus wel gezien hoe jullie mij aldoor geil bekijken en ik heb wel zin om van jullie mijn sletjes te maken”. Zonder af te wachten liep hij naar het kantoor en fluisterde Frank ook wat in het oor. Die was helemaal verbaasd, want hij had niks vernomen omdat hij aan het werk was. En toen vertrok Ab weer zonder nog wat te zeggen. Ik vroeg Frank nog wat Ab tegen hem had gezegd. Alleen dat wij zijn sletjes waren en hij ons wel eens flink van zijn pik zouden laten genieten. We moesten alles ondergaan en doen wat hij van ons vroeg. Eerst waren we wat verbaasd maar al snel waren we geil en fantaseerden over dat geile joch. Blijkbaar had hij toch vernomen dat we hem goed bekeken en misschien ook wel gezien dat we op hem geilden. En het was inderdaad een lekker uitziend joch.


Frank en ik gingen dus lekker douchen en spoelen voordat Ab kwam en zaten elkaar al wat met elkaar te knuffelen in afwachting van Ab. Ik had de deur op een kier opengelaten en voordat we het doorhadden stond hij voor ons. “Nee, nee, dat is niet de bedoeling. Jullie zijn mijn sletjes en moeten er zijn voor mij.” Hij had nu een mooi glanzend sportbroekje aan met bijpassend shirt en mooie hoge Nike sneakers. Hij stond voor ons en trok zijn sportbroekje its omlaag zodat zijn dikke lul en enorme zak naar buiten hingen. “Allebei aan mijn pik en zak likken. Elk aan een kant. Ik wil allebei jullie tongen over mijn pik en eikel voelen glijden en ook mijn zak heeft flink wat aandacht nodig” en hij duwde onze beide hoofden in de richting van zijn kruis. Frank en ik vonden het totaal geen straf. Hij had een heerlijk uitziende pik en zak met aan het eind een prachtige paarsrode dikke eikel.

Na een poosje trok hij zijn sportbroekje verder naar beneden en ging op zijn knieën op de bank zitten. Frank moest onder hem liggen en zijn pik en zak likken en zuigen en ik zijn kontje. Hij had prachtige strakke ronde billen met daarbinnen een heerlijk geil gaatje. Hij kreunde uit alle macht toen wij hem zo verwenden. Hij ging abrupt staan en wilde met ons naar bed.


Toen we met z’n drieën op bed lagen werden wij overal betast, gestreeld en gelikt. Vooral mijn tepels moesten het flink ontgelden. Ondertussen zat hij ook om de beurt onze kontgaatjes uit te proberen met zijn vingers. Hij had onze fles glijmiddel gevonden en smeerde onze gaatjes in en ging om de beurt eerst met 1 vinger en later met 2 vingers onze gaatjes oprekken. Hij ging eerst achter mij liggen en liet zijn pik bij mij naar binnen glijden. Ik hoorde hem in mijn oor hijgen en voelde hoe zijn dikke pik mij helemaal opvulde. Eerst langzaam en daarna steeds sneller ramde hij zijn pik in en uit mij. Wat een vreselijk geil joch was dit toch. Toen trok hij plotseling zijn pik terug en draaide Frank op zijn rug aan de rand van het bed, zodat hij naast het bed kon staan. Een kussen onder zijn kont en de benen op zijn schouders. Blijkbaar was nu Frank aan de beurt. Ik moest eerst Frank zijn kontje likken. Intussen zat Ab mijn kont en ballen te bewerken met een sneaker. Heel geil die glibberige sneaker over mijn ballen en wat in mijn kontje. “Laat maar eens zijn hoe jij je man neukt” En Ab hield mijn pik vast en perste die bij Frank zijn sterretje naar binnen. Frank heeft een heerlijk strak kontje en ik genoot er dus ten volle van. Het duurde maar even of Ab duwde zijn pik ook bij mij naar binnen en we hadden nu dus een treintje. Een dikke pik in mijn neukhol en mijn pik in Frank zijn neukhol. Ab bepaalde het neuktempo. “Nu wil ik dat strakke kontje van Frank wel eens neuken.


Ga jij maar op de grond liggen onder Frank” Hij zette een voet op mijn pik en ramde met zijn hoge Nike sneaker over mijn zak en pik. Mijn pik was geil en glibberig dus zijn sneaker glibberde heerlijk over mijn pik en zak. “Kijk toe hoe ik nu je man ga neuken met mijn dikke pik.” Met zijn voet bewerkte hij nog steeds mijn pik en zak en ondertussen perste hij zijn dikke eikel bij Frank naar binnen. Ik keek toe hoe Ab Frank zijn neukhol veroverde en hem heerlijk bereed. Ik hoorde Frank flink kreunen en genieten van Ab zijn neukcapaciteiten. Tegelijkertijd ramde hij ook over mijn pik en ballen. Het toekijken hoe Ab Frank neukte en hoe geil mijn pik en ballen werden bewerkt maakten mij knettergeil. Voor Ab was het blijkbaar ook zo geil dat hij kreunend in Frank afspoot en volgens mij hoorde ik Frank ook klaarkomen. Ik had gehoopt dat Ab nog even doorging mijn pik en ballen te bewerken, maar hij commandeerde mij: “Op je knieën en trek jezelf klaar” Hij hield een sneaker tegen mijn zak aan zodat ik al heel snel en heftig klaarkwam en over zijn Nike sneaker afspoot. En daarmee smeerde hij mij zak en kont vol. Alle drie een lege zak en nog even naknuffelen op bed. Laat maar komen die geile bezorgers.

4450 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.