Koffie

Geplaatst door: lurker op 22-08-23

Op het werk loop ik aan het eind van de dag langs een bureau waar een collega die ik niet ken een beetje koffie morst. Ik zie dat en zeg “Net te veel om op te likken, of niet?”, daarop antwoordt hij “Zou jij dit oplikken??”, dus ik zeg “Misschien wel, maar ik gooi meestal het hele bekertje om, dus dan pak ik maar wat doekjes” denkend aan situaties waarin ik zelf wel eens drinken mors op het werk.

De collega zegt “Als ik jou 100 euro geef, lik jij dan mijn gemorste koffie van het bureau?”. Ik kijk nog eens naar de koffie, zie de collega al 2 briefjes van 50 euro neerleggen en ik zeg “Ja hoor, voor 100 euro doe ik dat wel!”, waarna ik dichterbij kom om dit klusje te gaan klaren, maar vervolgens stoot hij de beker expres helemaal om zodat zich nu veel meer koffie over het bureau verspreidt. Hij zegt “Oeps” en ik … besluit dat het nog steeds makkelijk verdiend is, dus gris ik de 100 euro van tafel, stop deze in mijn broekzak en buk voorover om te beginnen.


Als ik eindelijk alle koffie heb weg gelikt en de tafel alleen hier en daar nog nat is van mijn speeksel ga ik even op de grond zitten en zegt de collega “Draai je eens om” en dat doe ik.

Hij staat een meter bij me vandaan en maakt zijn riem los, gevolgd door de knoop van zijn broek en hij ritst deze ook open. Ik zie een duidelijke bolling in zijn boxer, hem een stap dichterbij komen en hij zegt “Ben je ook bereid iets anders door te slikken voor 100 euro? Het is minder werk dan de koffie van zojuist” en hij houdt alweer twee briefjes van 50 euro mijn kant op. Ik kijk naar de bolling in de boxer op 30 cm van mijn gezicht en ik begin te blozen. Omdat ik denk dat hij dat ook wel ziet pak ik ook deze twee briefjes aan en leg ze naast me op de grond.


Meteen trekt hij zijn boxer omlaag en komt met zijn stijve voor mijn gezicht staan, waarna hij zich begint af te trekken. Na een tijdje zegt hij “Mond open!” en als ik dat doe trekt hij nog twee keer waarna hij zijn eikel tussen mijn lippen houdt en zijn sperma direct in mijn mond schiet.

Als hij even later terugtrekt zegt hij “Slikken!” en dat doe ik, waarna hij opmerkt dat er nog een klein restje sperma op zijn eikel zit en dat ik dat er nog even af moet likken. Vervolgens houdt hij zijn stijve vlak voor mijn gezicht en lik ik inderdaad dat laatste restje op, waarna ik ook dat meteen doorslik en hem met een ondeugende glimlach aankijk.


De man zegt “Je vindt dit leuk geloof ik, doe je mond nog eens open”, waaraan ik meteen gehoor geef. De man plaatst zijn eikel wederom in mijn mond en beweegt zijn piemel enkele keren heen en weer, wat ik gewoon laat gebeuren. Als de man mij indringend aankijkt en zegt “Pijp me” gebeurt er twee tellen niets, maar begin ik daarna de piemel die al in mijn mond zit langzaam te pijpen, nieuwsgierig als ik ben waar dit naartoe gaat. Na een tijdje moet ik het tempo opvoeren en dat doe ik, waarna het niet heel lang duurt voor er een tweede lading sperma in mijn mond geschoten wordt. Ditmaal moet ik juist niet meteen doorslikken, maar eerst even wachten tot ik wederom het restje van zijn eikel heb gelikt.


Als ik ook nu opdracht krijg door te slikken toon ik trots mijn lege mond, waarna de man zegt “Geef die 100 euro maar weer terug, ik hoef je natuurlijk niet te betalen om iets te doen dat je leuk vindt”. Ik schrik even, bedenk vervolgens dat hij gelijk heeft en dus geef ik hem de 100 euro die op de grond ligt terug, al is mijn gezicht nu een beetje bedrukt. Dus zegt de man “Zullen we nog even verder spelen?” en als mijn gezicht meteen weer opklaart zegt hij “Kleed je uit tot op je boxer” en hoewel ik ook een beetje angst heb om daaraan gehoor te geven nemen gevoelens van dienstbaarheid en opwinding me over.


Dus ik ga staan, schop mijn schoenen uit en trek mijn shirt uit, gevolgd door mijn broek, waarna ik ook mijn sokken nog uit trek en bij de rest leg. Ik sta met mijn gezicht naar de man toe en hij stapt op me af, waarna hij mijn borstkas betast, gevolgd door mijn buik. Daarbij komen zijn vingers steeds dichterbij mijn boxer en er vervolgens tegenaan. Als hij zijn wijsvingers van beide handen onder mijn boxer doet en uit elkaar beweegt naar de zijkant van mijn lichaam heb ik het niet meer, mijn hartslag en ademhaling gaan hard omhoog. Ik wil op dat moment gewoon dat hij mijn boxer naar mijn enkels trekt, maar dat doet hij niet, hij trekt zijn handen terug en zegt “Rustig aan …”


Dan loopt hij om me heen en legt zijn handen op mijn bovenrug. Ook hier beweegt hij zijn handen steeds wat verder omlaag totdat er vingers tegen mijn boxer aan komen en er even later in gaan. Ook hier bewegen de vingers naar de zijkant, maar nu vind ik het minder spannend omdat ik verwacht dat mijn boxer aan blijft en dat klopt. Als hij zijn handen wederom van mijn rug verwijderd heeft krijg ik een paar tikken op mijn billen en word ik ook nog een paar keer in mijn billen geknepen, maar daar blijft het bij.


Vervolgens loopt de man weer om me heen en op mij af. Ik moet mijn mond open doen en doe dat, waarna we beginnen te tongen en ik binnen de kortste keren een stijve heb. Niet veel later begint een hand door mijn boxer heen met mijn piemel te spelen en na enkele tellen kom ik al klaar, waarna ik meteen wordt losgelaten en de man een stap achteruit doet. Mijn stijve wordt langzaam weer slap en dan zegt de man “Wat zie ik nou? Is je boxer vies?” en hoewel ik daar niks aan kan doen zorgt zijn opmerking ervoor dat ik me er toch voor schaam.


De man stapt op me af, opent mijn boxer aan de voorkant en zegt “Inderdaad vies, die moet uit”, waarna hij deze minuten later dan ik gehoopt had naar mijn enkels trekt, want toen had ik het geil gevonden, maar nu voel ik me vooral zijn speeltje.

Dat was misschien ook de bedoeling, want nu ga ik meteen voorover liggen over zijn bureau als hij daarom vraagt en als hij achter me komt staan en een natgemaakte vinger mijn kont in duwt laat ik dat ook gewillig gebeuren.

Ook het heen en weer bewegen van die vinger laat ik toe, waarna de man opeens zegt “Jammer dat de beveiliger zo langskomt voor de ronde voor het sluiten, anders waren we nog even verder gegaan” en hij haalt zijn vinger uit mijn kont, loopt bij me vandaan, pakt zijn tas en loopt zonder nog iets te zeggen naar de uitgang.


Ik kom vervolgens overeind, kleed me weer aan en pak ook mijn tas waarna ik me richting de uitgang beweeg. Terwijl ik dat doe kom ik de beveiliger al tegen op zijn ronde, ik begroet hem en loop hem voorbij.

Buiten aangekomen zit de man van net in een hoge auto met de passagiersdeur die aan mijn kant geopend is. Hij zegt “Stap in!” en ik sputter tegen dat ik op de fiets ben, maar hij zegt dat ik even in moet stappen en dat hij alleen weg zal rijden en dus stap ik in.


Als ik zit doe ik zonder erbij na te denken het portier dicht en de man zegt meteen “Pijp me nog een keer”, zijn halfstijve lul hangt al uit zijn broek. Ik buk zijn kant op, neem zijn piemel in mijn mond en begin hem te pijpen, waarop hij meteen zijn rechterhand via mijn onderrug mijn broek in beweegt en weer een vinger mijn kont in duwt, ditmaal niet natgemaakt. Terwijl ik hem pijp beweegt hij zijn vinger heen en weer in mijn gaatje en die combinatie zorgt ervoor dat ik ook wat opgewonden raak, er komt al weer wat voorvocht op mijn eikel.

Als de man weer in mijn mond is klaargekomen zegt ie meteen “Uitstappen en door het raam de vangst tonen”, dus ik stap uit, sluit het portier achter me en open mijn mond zodat hij zijn sperma door het raam ziet. Dan zwaait de man richting het gebouw, ik doe snel mijn mond dicht en draai me om. Ik zie de beveiliger op een afstandje terug zwaaien en intussen rijdt de auto achter me vandaan, dus zwaai ik ook maar terug. Ik slik alsnog het sperma door en loop naar mijn fiets, hopende dat de beveiliger geen idee heeft wat zich zojuist in de auto heeft afgespeeld.

3124 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.