Sex op het werk deel 3

Geplaatst door: richard-53 op 23-08-23

Een paar weken nadat de schoonmaker mij flink had gevuld op het werk was ik weer eens als laatste aan het overwerken en daar zag ik ineens 2 schoonmakers naar mijn bureau komen, blijkbaar had hij verteld over mij want op de manier hoe ze aan kwamen lopen en de flinke bobbels in hun broek wist ik al genoeg.

De schoonmaker die mij al 2x flink had geneukt stelde zijn collega voor en deze vroeg al gelijk of ik in was voor een trio. 
Enigszins verbaasd keek ik op en keek vragend naar mijn eerdere neukertje en die vertelde dat hij ook top was en dus was sex tussen hun praktisch onmogelijk en hij had verteld dat ik een echte bottom was. 
Ik voelde mijn pik ook stijf worden en knikte bevestigend waarna ik gelijk 2 gulpen open hoorde ritsen en 2 stijve pikken tevoorschijn kwamen waarop de nieuwe schoonmaker zei "ga eens op je knieën" wat ik gelijk deed waarna hij zei pijp ons om de beurt waarop ik mijn mond open deed en de eerste pik werd naar binnen geschoven, ik proefde al gelijk wat voor vocht en begon hem diep te pijpen en met mijn hand hield ik de andere pik stijf waarna ik het begon af te wisselen.
Ze kreunde beide van genot en na een 5 tal minuten moest ik stoppen en mij geheel uitkleden wat ik uiteraard graag deed. 
Eenmaal naakt keken ze elkaar aan en haalde de eerste een potje vaseline tevoorschijn. 

Ik moest voorover bukken over mijn bureau en mijn benen wijd open doen waarna ik 2 vingers over mijn bilspleet voelde gaan en die werd ingesmeerd met vaseline, ook 2 vingers in mijn kontgaatje vol met vaseline, ik begon al lichtjes te kreunen. 
Daarna zette de nieuwe schoonmaker zijn pik voor mijn gaatje en pakte mijn heupen vast en ik voelde hoe zijn pik in me gleed cm voor cm en eenmaal voorbij de sluitspier stootte hij vol door, 18cm lang en 6cm dik vulde mijn neukgaatje waarna ik het kreunend onderging.
De andere man ging voor mij staan met zijn pik in zijn hand en hij gebaarde dat ik hem moest pijpen wat ik graag deed, allebei mijn gaatjes werden nu benut en ik had 2 kreunende schoonmakers hier.
Na zo'n 10 minuten hoorde ik de neuken de man harder hijgen en voelde zijn pik nog meer opzwellen in mij waarna hij mij met een oerkreet vulde met flinke scheuten met zaad diep in mij, niet lang daarna spoot de schoonmaker die ik aan het pijpen was zijn lading mijn keel in waarop ik het in 2x doorslikte.
Ze deden daarna hun broek weer aan en liepen zonder iets te zeggen weg. 
Ik bleef nog even zo hangen en stond op en deed mijn kleren weer aan en ging verder met mijn werk of er niets aan de hand was... 

2022 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.