Sexbios HT Cinema - de vervolgafspraak

Geplaatst door: paulnh op 27-08-23

Het is weer donderdag en dus de vervolgafspraak. Ik zou hetzelfde tijdstip in de cinema aanwezig zijn.


Ik was best nerveus, wat zou ik kunnen verwachten, zou hij wel komen. De opdracht was dat ik weer fris moest verschijnen.
Ik wilde hier uiteraard aan voldoen en dacht de hele week al wat ik zou aantrekken.. Normaal trek ik een lak of latex boxer en dito shirt aan, maar uiteindelijk leek het me deze keer beter om eens de kast van mijn vrouw te kijken of ik verrassender voor de dag kon komen.
Een paar lakkousen, rood slipje en een satijnen jurkje is het geworden.
Voordeel was dat ik dit onder mijn polo en spijkerbroek aan kon doen zodat de weg ernaar toe niemand kon zien hoe ik me had voorbereid. (wel spookte nog door mijn hoofd.. wat nu als er onderweg wat gebeurd en ambulance moet komen hihi).

Op het afgesproken tijdstip kwam ik aan bij de cinema, beetje buiten rondgekeken of ik mijn "date" al in de buurt zag, maar nee..
Dan maar de winkel in en bij de kassa afrekenen voor de cinema's boven.
Ik liep de krakende trap op en zag een aantal mannen, maar niet mijn date. Wat nu?
Ik besloot me in een kamertje te ontdoen van mijn polo en spijkerbroek en stopte deze in mijn rugtas.
Dit had ik nog nooit gedaan, maar ik voelde me zo geil, maar ook erg onzeker, mijn benen trilde gewoon van een soort angst.
Toch stapte ik het kamertje uit en liep een zaaltje in, ik merkte dat ik werd aangekeken door de 2 mannen die al in het zaaltje zaten, toch weer die onzekerheid over hoe zij dit vonden...

Net voordat ik een stoel zou uitzoeken om te gaan zitten, stond een man van in de 50 op en zei "ga maar op deze stoel zitten lekkere meid, dan kunnen we je goed zien" en hij pakte een stoel die hij vlak voor het scherm zette. Ik ging zitten.
Daar zat ik dan in mijn (vond ik) geile outfit, maar hoe om te gaan met deze situatie, zou mijn date nog wel komen?
Het geluid stond vrij hard en ik had meer zicht op de 2 mannen dan op het scherm.
Zij speelden met hun harde pik en ik voelde me bekeken, maar ik durfde nog niet mezelf te spelen.
Af en toe kreeg ik een opmerking over mijn verschijning, "lekkere slet", "geile hoer" etc.
Dat maakte me ook er geil en ik merkte dat het slipje dat ik aanhad toch echt te klein was voor de spanning daarin..

Toen gebeurde waar ik een beetje bang voor was, een van de mannen liep op me af en ik betaste me.
Een geile gloed ging over me heen, maar ik had afgesproken met iemand anders en hoe zou hij reageren als hij zag dat andere mannen met mij bezig waren?
Ik besloot dan ook aan te geven dat ik een afspraak met iemand had en ik even de boot wilde afhouden.
Gelukkig werd dit gerespecteerd!

Later dan afgesproken kwam mijn date dan toch, hij stond in de deuropening van het zaaltje en knikte naar me "zo lekker geil sletje van me, wat zie je er geil uit, je hebt je aan de afspraak gehouden en meer, goed zo!". Ik voelde me warm van binnen worden, fijn dat hij er is!
Hij liep op me af en gaf een natte tongzoen die ik maar wat graag beantwoorde!

"En deze mannen hier? Hebben zij al mogen genieten van mijn geile teefje?". Een van de andere mannen antwoordde dat ze dat niet mochten omdat de geile meid een afspraakje had.
"Goed zo, ze luistert dus goed!" 
Mijn date kwam naast me zitten en fluisterde wat geile woordjes toe en complimenteerde mij met mijn outfit, "je bent aardig op weg om een geile hoer te worden".

Hij verteld me op te staan en tegen de 2 andere mannen zei hij "volgens mij hebben jullie lang genoeg op spanning gestaan, mijn sletje gaat jullie eens lekker verwennen".
Ik moest op mijn knieen voor de 2 mannen gaan en hun harde pikken sloegen tegen mijn wangen aan.
Ik voelde me min of meer vernederd, maar wel erg geil.
Mijn date kwam achter me staan, bukte en fluisterde me dwingend toe dat ik deze mannen eens lekker een pijpbeurt moest geven en oh ja "ik wil dat je me vanaf nu meneer gaat noemen!"
Dat liet ik me geen 2e keer zeggen en ik had dwingend gevoel dat ik hem moest gehoorzamen.
Beide pikken nam ik in mijn handen en 1 voor 1 nam ik ze in mijn mond, mmm wat een zilte geile smaak weer! 
Ik merkte dat 1 van de mannen begon te trillen en hij kwam (voor mij veel te snel) in mijn mond, ik had dat niet verwacht en schrok een beetje, het geil droop uit mijn mond half mijn mond.
Net hiervan bekomen kreeg ik de tweede pik opgedrongen en mijn hoofd werd stevig vastgehouden zodat ik de eikel echt diep in mijn keel voelde, ik stikte zowat en begon en beetje te kokhalzen.
"Goed zo slet, pijp die pik diep!". Heerlijk die kloppende pik in mijn mond!

"Nu is het genoeg" riep meneer en hij pakte me bij mijn arm omhoog.
"We lopen even naar een kamertje waar je mag ervaren hoe het is om een warme gloed over je heen te krijgen".
Ik werd daar in een soort burostoel neergezet die een beetje naar achter leunde.
Er bleken inmiddels meer mannen te zijn en meneer gaf aan dat ze onder mochten spuiten, liefst zoveel mogelijk zaad op deze slet!
Het viel me op dat meneer zelf aangekleed bleef en alleen toezicht hield.
Uiteindelijk heb ik het geil van 4 mannen over me heen gekregen, in mijn gezicht, op het jurkje en wat ik zelf erg geil vond ook het geile warme zaad over mijn lakkousen...

Ik kreeg complimentjes van de mannen, maar ze verlieten het kamertje ook snel nadat ze waren gekomen.
Ik bleef alleen met meneer achter...
"zo, ik heb nu kunnen aanschouwen hoe goed je je best doen als geile teef!, fatsoeneer jezelf en kleed je weer netjes aan, ik wacht beneden in de winkel op je!"
Verbaast hierover, maar toch deed ik wat me werd opgedragen en na een minuut of 10 liep ik naar beneden de winkel in waar meneer met de eigenaar stond te praten.
Hij knikte naar me, "zo het geile sletje is weer beetje opgefrist, je mag me volgen" en hij liep richting de uitgang. Ik volgde en voelde me beetje ongemakkelijk naar de eigenaar van de winkel, hij weet nu blijkbaar alles?

Eenmaal buiten liepen we richting het kanaal van Alkmaar, "ik heb je aanschouwd, maar ik wil je voor mezelf nu, we gaan naar mijn huis waar je kan douchen en wat drinken, rij straks achter mij aan!"

Wat daar gebeurde zal ik in het vervolg beschrijven! 

xxx Paul

2180 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.